Autotrans slavi jubilej i priprema popuste, posebne ponude i povoljnije karte

Autor: Poslovni.hr , 15. veljača 2017. u 11:17
Foto: foto press

70. obljetnicu rada Autotrans grupa je u cijelosti odlučila posvetiti svojim putnicima.

U 2017. godini Autotrans grupa obilježava veliki jubilej, 70 godina postojanja i uspješnog rada na hrvatskom tržištu. Ovu značajnu obljetnicu, vodeći hrvatski autobusni prijevoznik obilježiti će brojnim novitetima u poslovanju, kojima će posebno obradovati svoje putnike. Prvi u tom nizu odnosi se na nadogradnju booking sustava ili preciznije na uvođenje myAutotrans programa registracije koji će putnicima omogućiti još bržu online kupnju karata i jednostavno upravljanje rezervacijama te tako doprinijeti još boljem korisničkom iskustvu.

Od svojih početaka 1947.godine do danas, Autotrans je od lokalne tvrtke izrastao u respektabilnu nacionalnu kompaniju čijim putnicima na raspolaganju stoji 480 autobusa, o čijoj sigurnosti i ugodnosti putovanja brine više od 1000 djelatnika i koja nudi mogućnost kupnje autobusne karte na 80 prodajnih mjesta, ali i na njihovim internet stranicama.

myAutotrans – za one koji žele upravljati svojim rezervacijama i kupovati još brže

70. obljetnicu rada Autotrans grupa je u cijelosti odlučila posvetiti svojim putnicima, a da je tome tako najbolje potvrđuje myAurotrans program registracije, prvi u nizu noviteta koje priprema ove godine, a koji predstavlja daljnji korak u unapređenju korisničkog iskustva.

Zahvaljujući ovom programu broj koraka potrebnih za kupnju karte sveden je na minimum budući da je opetovano unošenje uvijek istih podataka izbjegnuto kreiranjem funkcija koje omogućavaju pohranjivanje podataka o omiljenim relacijama i putnicima. Jednako važno za istaknuti je i da putnik u svakom trenutku može pristupiti svim kupljenim kartama, kako onim za realizirana tako i za buduća putovanja, može pregledavati detalje svakog pojedinog putovanja, preuzimati karte, rezervirati povratno putovanje ukoliko ima otvorenu povratnu kartu, a može i ponovo kupiti istu kartu i to sve na jednom mjestu.

Ono što će sve putnike koji kreiraju myAutotrans račun zasigurno najviše obradovati su ekskluzivne pogodnosti u obliku popusta, posebnih ponuda i najpovoljnijih cijena karata, a prva pogodnost očekuje ih već prilikom kreiranja myAutotrans računa.

Promo kod s 20% popusta – poklon prilikom registracije

Sve putnike koji se do 28. veljače 2017. registriraju, na myAutotrans korisničkom računu očekuje poklon dobrodošlice – promo kod s 20% popusta kojeg je moguće realizirati pri online kupnji autobusne karte za brojne linije Autotrans grupe.

I to je samo početak, jer tijekom cijele godine, putnici Autotrans grupe mogu očekivati i druga unapređenja, pogodnosti, besplatne karte, promo kodove za povoljnija putovanja i brojna ostala iznenađenja.

Komentirajte prvi

New Report

Close