Iskustvo zlata vrijedio 2018.

Iskustvo zlata vrijedio 2018.
O događaju

Poslovni dnevnik i Večernji list već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta “Iskustvo zlata vrijedi” spajaju partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse s radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Kroz projekt “Iskustvo zlata vrijedi” proširuje se svijest u poslovnoj i široj zajednici te se problematizira pitanje zapošljavanja onih koji do posla zbog osobnih razloga i trenutačne gospodarske situacije ne mogu doći lako.

Organizatori s posebnim senzibilitetom i sviješću o težoj zapošljivosti navedene skupine studenata iz godine u godinu razvijaju ovaj projekt u suradnji s uglednim hrvatskim kompanijama – vrijednim partnerima dosadašnjih izdanja projekta koje prepoznaju njegovu važnost te svojim sudjelovanjem aktivno sudjeluju u omogućavanju studentske prakse s jedne strane, ali i stvaranju pozitivnog ozračja i nužnosti progovaranja o navedenoj problematici. Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 80 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa. Ponosno ističemo da je više studenata, nakon odrađene prakse, dobilo i stalan posao u istoj tvrtki!

Poslovni dnevnik i Večernji list i ove godine žele svima kojima život nije pružio jednaku startnu poziciju pomoći da se lakše uključe na tržište rada te jednog dana ravnopravno sudjeluju u tržišnoj utakmici.Uvjete natječaja pročitajte ovdje.

Događanja i aktivnosti

New Report

Close