Poslovni dnevnik nagradio Atlantic, HT i Valamar Rivieru za odnose s investitorima

Autor: Ana Blašković , 21. listopad 2021. u 22:00
Dobitnici Tomislav Bajić (HT), Zoran Stanković (Atlantic) i Elvis Knežević (Valamar)/SREĆKO NIKETIĆ/PIXSELL

Atlantic grupa odnijela je prvu nagradu za najbolje odnose s investitorima u protekloj godini na konferenciji “Izazov promjene”.

Atlantic grupa odnijela je prvu nagradu za najbolje odnose s investitorima u protekloj godini na konferenciji “Izazov promjene” u Rovinju koju već 12. godinu dodjeljuje Poslovni dnevnik u suradnji sa Zagrebačkom burzom.

Drugu nagradu ponio je HT, a trećim laureatom proglašena je turistička tvrtka Valamar Riviera. “Nadam se da će i broj uvrštenja na burzu biti veći, a time i broj onih koji ćemo imati prilike nagraditi”, rekao je glavni urednik Poslovnog dnevnika Vladimir Nišević prilikom uručenja.

“Veseli nas da je nakon prošle godine kada smo rekli da investitori u pandemiji prepoznaju Atlantic kao kompaniju koja u takvim okolnostima kvalitetno izvještavaju. Možemo obećati da ćemo se nastaviti truditi da ako nismo najbolji, barem da budemo među najboljima”, rekao je Zoran Stanković, potpredsjednik Atlantica za financije.

“Od 2007. naovamo HT aktivno sudjeluje na tržištu kapitala, imamo vlasničku strukturu koja nam omogućuje razvoj. Nastojat ćemo učvršćivati svoju poziciju i dalje namjeravamo biti aktivni sudionik tržišta i razvijati ga”, kazao je voditelj odnosa s investitorima HT-a Tomislav Bajić.

I Valamar je jedan od tradicionalnih dobitnika te nagrade. “Ova nam je posebno draga jer je sezona bila iznad očekivanja”, kaže Valamarov voditelj odnosa s investitorima Elvis Knežević.

Komentirajte prvi

New Report

Close