Antonio Barbeito nedavno je večerao u jednom restoranu tijekom svog odmora na Menorci u Španjolskoj. Madriđanin je uživao u raskošnom ribljem obroku koji je uključivao jastoga (165 eura), tartar od škampa (25 eura), pržene lignje (18 eura), dagnje (14 eura), dvije kuglice sladoleda (6,50 eura), te nekoliko gaziranih pića i kavu, piše New York Post.
Barbeito je spremno platio 250 eura za ukusan obrok, ali je ostao neugodno iznenađen kad je primijetio malu naknadu na kraju računa. Naime, kad je pregledao račun, otkrio je da mu je dodatna čaša leda naplaćena 2,75 eura.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu