Tko smije jesti crveni luk, a tko mora ograničiti njegovu upotrebu u prehrani, objasnila je nutricionistica i članica Udruženja dijetetičara Kanade Natalija Nefedova.
Crveni luk sadrži vitamine i minerale, folnu kiselinu, željezo, dijetalna vlakna i hranjive tvari. Zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu, smanjuje upale u tijelu i jača imunitet. Liječnici ga preporučuju za prehranu ljudi s mnogim bolestima, prenosi Zadovoljna.rs.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu