Iz obiteljske priče i pitanja: što bismo danas mogli jesti – razvio se ozbiljan biznis koji se odnedavno pretočio preko granica Srbije i na Hrvatsku. Riječ je o Ferdinand knedlama, koje su zaludile regiju, a uskoro planiraju otići i do Ljubljane.
Okusi preko 30 slatkih i 12 slanih knedla izazivaju toplinu oko srca, jer to je tradicija koje su radile svačije mame i bake. Osim klasične šljive i marelice, tu su šumska jagoda, amareto, pistacchio, divlja kupina, marakuja, pršut i rikola, gljive s tartufima, špinat i mozzarella… Nikola Nedeljković, idejni tvorac kompanije, otvorio nam je vrata novog lokala Ferdinand knedli u Bežanijskoj 46, ulici koja važi za najstariju u gradu, u samom srcu Zemuna.



Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu