En Primeur 2017., prvo kušanje i predstavljanje hrvatskih mladih vina održano u hotelu Westin ove je godine okupilo je više od pedeset vinara iz tri vinske udruge Graševine Croatice, Vina Dalmacije te Bregovite Hrvatske koji su predstavili mlada vina graševine, pošipa, rizlinga, pušipela, škrleta te crna vina berbe 2015.
Cilj predstavljanja je osigurati sommelierima, ugostiteljima, vlasnicima restorana i ljubiteljima vina kušanje noviteta koje ih očekuju kako bi na vrijeme rezervirali i naručili mlada vina. Podršku organizaciji dalo je Udruženje vinarstva pri HGK, a bogata i raznolika ponuda velikih vinarija s dugom tradicijom i obiteljskih podruma omogućila je svim posjetiteljima uživanje u vinskoj ponudi Lijepe naše.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Srce ti Irudovo ja mislija da se zajebaje. Kad mi stvarno imamo zakon o vinu. Zakonom treba naredit koliko bobica treba biti u grozdu.
Ministre, a Korlat poklanjate? Popijem ga ponekad ali nije bas nesto, treba ga se jeftino rijesiti! Jeste ga Vi probali?
Uključite se u raspravu