Ryanair objavio oglas za najgori posao u Irskoj

Autor: Poslovni.hr , 14. studeni 2016. u 09:09
Foto: Thinkstock

Avio kompanija Ryanair raspisala je natječaj za radno mjesto asistenta direktora, a umjesto uobičajenih floskula o poslu koji obuhvaća niz ugodnih i zanimljivih djelatnosti, kompanija je oglas objavila pod naslovom: Najgori posao u Irskoj.

Traži se, između ostalog naporni rad i tetošenje šefa.

I iako oglas nalikuje dobrom reklamnom potezu, direktor irske komplanije poznat je kao ekscentrična osoba, poznata po nekonvencionalnim idejama i bez dlake na jeziku.

Prije nekoliko je godina privukao veliku pažnju izjavom kako će putnicima početi naplaćivati usluge zahoda u avionu, što je zapravo bila šala.

Izgleda kako je ovaj put bio ozbiljan jer služba za medije u Dublinu potvrdila je kako zaista traži asistenta, piše N1.

Zainteresirani se mogu prijaviti do 18.11., ali se od kandidata očekuje da ima debelu kožu, neograničeno strpljenje, da ima bogat repertoar dječjih pjesama i priča za laku noć, da mrzi besmisleno ćaskanje, da se uspješno nosi s nedostatkom sna i kontaktima za vanjskim svijetom, kao i da ima sposobnost zadovoljavanja ega drugih ljudi.

Osim što se mora ubiti od posla, asistent će se morati dokazati i u poznavanju analize investicija i menadžmenta. Navijači Manchester United upozoreni su da se ne prijavljuju jer im prijeti mučenje i pogubljenje.

Komentirajte prvi

New Report

Close