Specijalna bolnica Sveta Katarina postala je partner “Regiomed Hospital Group”

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2015. u 11:08
Foto: Press

Ovim se Specijalna bolnica Sv. Katarina snažno pozicionira na tržištu Savezne Republike Njemačke i čini novi iskorak u promociji hrvatskog zdravstva na jednom od najzahtjevnijih tržišta EU.

Specijalna bolnica Sveta Katarina postala je partner “Regiomed Hospital Group”, velikog lanca bolnica iz Savezne Republike Njemačke (4 bolnice i 9 medicinskih centara) u 11 gradova Njemačke, a u kojima radi 4600 djelatnika.

Ugovor u Coburgu su potpisali predsjednik Upravnog vijeća Regiomed Hospital Group gospodin Joachim Bovelet i predsjednik Upravnog vijeća Specijalne bolnice Sveta Katarina prof.dr. Dragan Primorac, a Ugovorom je između ostalog definiran zajednički nastup bolnica na tržištu Europske Unije. Ovim se Specijalna bolnica Sv. Katarina snažno pozicionira na tržištu Savezne Republike Njemačke i čini novi iskorak u promociji hrvatskog zdravstva na jednom od najzahtjevnijih tržišta EU.

U hrvatskoj delegaciji koju je predvodio prof.dr. Primorac bili su prof.dr. Šimun Anđelinović, rektor Sveučilišta u Splitu, prof.dr. Zoran Đogaš, dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te prof.dr. Zoran Valić, prodekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu koji su sudjelovali u razgovorima vezanim uz suradnju iz područja znanosti i visokog obrazovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close