Međunarodni institut za okuse i kvalitetu (International Taste and Quality Institute) iz Brisela dodijelio je prestižne zvjezdice “iTQi SUPERIOR TASTE AWARD” trima proizvodima iz Aurelia ponude svježe tjestenine – Raviolima s ovčjim sirom, Raviolima s tartufima te Tortellonima s kozjim sirom i crnim maslinama. “iTQi SUPERIOR TASTE AWARD” jedina je potvrda izvrsnosti kvalitete koju jamče vrhunski poznavatelji gastronomije – 24 vodeća chefova i sommerliera Michelinovih restorana, ujedno članova prestižnih međunarodnih kulinarskih instituta iz 15 europskih zemalja.
Tri Aurelia proizvoda su “slijepo”, osjetno (senzorno) testirani u kategorijama – prvi dojam, izgleda, mirisa, teksture, okusa i okusa nakon kušanja. Ravioli s tartufima i Tortelloni s kozjim sirom i crnim maslinama nagrađeni s jednom zlatnom zvjezdicom za odličan okus (ocjena između 70-80% mogućih bodova), dok su Ravioli s ovčjim sirom nagrađeni čak s dvije zlatne zvjezdice koje simboliziraju zavidan okus (ocjena između 80-90% mogućih bodova).
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu