Tedeschi u Londonu: ‘Mogao bih, kao Castro, govoriti satima…’

Autor: Poslovni.hr , 28. studeni 2012. u 16:08
Emil Tedeschi (PXL)

Danas je svečanom ceremonijom zacementiran sindicirani kredit kojim je Atlantic grupa stekla 307 milijuna eura.

 Mogao bih, kao Fidel Castro, govoriti satima, rekao je danas u londonskom sjedištu Europske banke za obnovu i zazvoj (EBRD) Emil Tedeschi, 'najsretniji među hrvatskim dužnicima' – kako ga Jutarnji list naziva. 

>>> Dobar posao za Atlantic grupu: snizili kamatu sa 5,5 na 4,7 posto

Danas je svečanom londonskom ceremonijom zacementiran veliki sindicirani kredit kojim je Atlantic grupa stekla 307 milijuna eura svježeg kapitala.

Suma Chakrabarti, predsjednik Europske banke za obnovu i razvoj bio je u skladu s trenutkom pun komplimenata za Atlantic grupu. "Za nas je to sve u jednom, i odličan posao, ali i dobar signal da se u regiji uz sve političke zategnutosti događa i nešto što svi možemo smatrati pozitivnim", rekao je Chakrabarti. EBRD na Atlantic grupu u kojoj ima i vlasnički udio gleda i kao na odličan primjer dobre regionalne integracije. "Impresionirani smo načinom upravljanja, pogotovo od trenutka akvizicije Droge Kolinske, rekao je Chakrabarti.

Preuzimanje Droge Kolinske bilo je najveća akvizicija u jugoistočnoj Europi, rekao je Tedeschi, dodajući da je organizacija velikog kredita Atlanticu bila složeni proces koji se protegao na šest mjeseci, piše Jutarnji list

Komentirajte prvi

New Report

Close