HUP: Novi ciklus radionica za poduzetnike

Autor: Poslovni.hr , 03. listopad 2011. u 15:45

U organizaciji HUP-a, HUB-a i HOK-a počinje novi ciklus edukativnih radionica za poduzetnike pod nazivom “Poduzetnici i banke”, izvijestili su danas iz Hrvatske udruge poslodavaca.

Istraživanja su pokazala da je značajan broj poduzetnika nezadovoljan odnosom banke prema njihovim postojećim ili potencijalnim projektima. Dublje analize pokazuju da to nezadovoljstvo najčešće proizlazi iz nerazumijevanja između poduzetnika i banaka. Kako bi olakšale i unaprijedile suradnju i povećale razumijevanje između poduzetnika i banaka, Hrvatska udruga poslodavaca, Hrvatska udruga banaka i Hrvatska obrtnička komora za zaposlenike, male i srednje poduzetnike organiziraju, drugu godinu za redom, seriju radionica po većim hrvatskim gradovima pod nazivom ‘’Poduzetnici i banke’’.

Na radionicama će stručnjaci, bankari kojima su klijenti mali i srednji poduzetnici, odgovarati na najčešća pitanja poduzetnika: Kako najlakše i najbrže doći do kredita za svoj poduzetnički projekt? Kako se snaći u brdu propisa i u šumi bankarskih proizvoda? Tko, kako i zašto analizira poduzetnički projekt i odobrava kredit? Kako napisati dobar poslovni plan? Radionice se bave i pitanjima kreditnog odnosa, analiziraju najvažnije faze kreditnog procesa, financijske pokazatelje važne za poduzetnika, novčani tijek, bonitet, monitoring i otplatu kredita. Radionice su poludnevne i održavaju se u prijepodnevnim satima, a raspored radionica dostupan je ovdje.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close