Zviždač Mihanović ‘skrasio’ se u Krašu

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2012. u 16:00
PXL

Damir Mihanović, zviždač iz slučaja Fimi media koji je prokazao Ivu Sanadera, kaže da ne može potvrditi to da je razgovarao s predsjednikom Ivom Josipovićem o veleposlaničkom angažmanu u Australiji, o čemu piše novi Nacional.

Mihanović je u međuvremenu postao član Uprave Kraša, a počinje predavati i na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije, prenosi Tportal.

Damir Mihanović, zviždač iz slučaja Fimi media koji je prokazao Ivu Sanadera, kaže da ne može potvrditi to da je razgovarao s predsjednikom Ivom Josipovićem o veleposlaničkom angažmanu u Australiji, o čemu piše novi Nacional. Mihanović je u međuvremenu postao član Uprave Kraša, a počinje predavati i na Visokoj školi međunarodnih odnosa i diplomacije. Mihanović, koji se nakon otkaza u Croatia osiguranju zaposlio u Krašu, otkriva nam da će uskoro početi predavati gospodarsku diplomaciju na Visokoj školi međunarodnih odnosa. ‘Dobio sam ponudu prije Nove godine i prihvatio. Počinjem s radom u nadolazećem semestru’, rekao je Mihanović.

(pd)

Komentari (1)
Pogledajte sve

skrašio se

New Report

Close