Cammeo u suradnji s Agrokorovim Tiskom nudi vožnju na bonove

Autor: Poslovni.hr , 27. rujan 2012. u 11:45

Taxi Cammeo od 1. listopada u prodaju pušta Cammeo Card, prepaid karticu koju će korisnici moći nadoplatiti bonovima u iznosu od 50, 100 i 200 kuna, a koja će se moći kupiti na svim kioscima Tiska u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Puli, priopćeno je iz Cammea.




Kako ističu iz Cammea, radi se o jedinstvenoj usluzi na taksi tržištu zahvaljujući kojoj klijenti Taxi Cammea mogu ostvariti nekoliko značajnih pogodnosti. Cijena same kartice iznosi 100 kuna, ali je taj isti iznos odmah raspoloživ za korištenje. Uz to, svi koji se registriraju na službenoj internetskoj stranici Taxi Cammea dobivaju dodatnih 20 kuna na raspolaganje. To nije i jedini bonus kojeg korisnici Cammeo kartice ostvaruju, jer za svaku nadoplatu na kioscima Tiska dobivaju i 10 posto nadoplaćenog iznosa gratis. Kupljeni se bon aktivira SMS porukom, a istom se može provjeriti i trenutno stanje na računu.

Korisnici će također imati potpunu kontrolu nad svojim troškovima prijevoza, kartica se može nadoplatiti na kioscima Tiska te je prenosiva, odnosno može je koristiti više osoba, ističe se u priopćenju.

“Uvođenjem Cammeo Card usluge Taxi Cammeo još jednom potvrđuje svoju poziciju vodećeg taksi prijevoznika u Hrvatskoj. Benefiti koje kartica donosi, bilo da je riječ o povoljnijoj vožnji, jednostavnom korištenju lii lakoj dostupnosti zahvaljujući suradnji s tvrtkom Tisak, nama su dovoljan razlog da vjerujemo u uspješnu impelmentaciju. Sigurni smo da će benefite i potencijal proizvoda prepoznati sve dobne skupine, a svakako će olakšati brige brojnim roditeljima kojima će se ovakva usluga pokazati kao pun pogodak za njihovu djecu tinejdžere. Cammeo Card logičan je korak u provođenju naše strategije poslovanja koja se temelji na ideji da kvalitetom i cijenom usluge uvijek budemo korak ispred”, istaknuo je Vladimir Minovski, direktor Taxi Cammea.

(pd)

Komentari (4)
Pogledajte sve

Pa imao je to Oryx

Bila glupost ili ne još jedan proizvod na policama Tiska. Bolje je pitanje koja je provizija za prodaju kartice.

Zakaj glupost? Daš klincima lovu za izlazak i karticu za taksi da se vrate doma. S karticom ne mogu kupovat cugu niti bilo kakve bedastoće, a ne moraš se dizat u 4 ujutro da ih ideš negdje skupljat na drugi kraj grada. Pričaju mi taksisti da se klinci oblokavaju do nesvijesti svaki vikend. Daš im manje love i bok. A i draže bi mi bilo da mi djecu doma doveze profesionalac s obveznih 0,0 alkohola, nego pijani frend koji je od tate nažicao auto za van.

Meni to izgleda kao glupost al valjda oni bolje znaju…

New Report

Close