Siemens savjetuje Irak o energiji

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2016. u 10:53
Thinkstock

Ovaj tehnološki div će razviti koncept energetskih savjeta za vladu o razvoju i optimizaciji električne energije i infrastrukture

Portal Energy Live News objavio je kako je Siemens odlučio pomoći Iraku u modernizaciji energetske infrastrukture i sektora nafte i plina. Naime, potpisali su Memorandum o razumijevanju sa Saveznom vladom Republike Irak za jačanje suradnje s Ministarstvom energetike i Ministarstvom Nafte i plina.

Ovaj tehnološki div će razviti koncept energetskih savjeta za vladu o razvoju i optimizaciji električne energije i infrastrukture. Siemens također namjerava istražiti rješenja financiranja za projekte koji će se razvili kao i za održavanje i rekonstrukcije postojećih elektrana i infrastrukture "u uskoj suradnji s Saveznom vladom Njemačke".

"S našim širokim portfeljem i opsežnim iskustvom u proizvodnji električne energije, prijenosu, kao i u sektoru nafte i plina ćemo pomagati i podržavati iračku vladu s ciljem razvoja održivog i modernog sustava električne energije i osigurati gospodarski i društveni razvoj zemlje," poručio je Siegfried Russwurm, član Uprave Siemensa. 

Komentirajte prvi

New Report

Close