Siemens Hrvatska predstavio je svoj portfelj proizvoda iz područja nafte i plina

Autor: Poslovni.hr , 01. lipanj 2017. u 15:24
Foto: Siemens

Siemens Hrvatska predstavio je svoj portfelj proizvoda iz područja nafte i plina na 32. Skupu stručnjaka za plin u Opatiji čiji u glavni pokrovitelj već dugi niz godina. Kao najveći skup ove vrste u ovom dijelu Europe, okupio je više od 600 sudionika iz 20 zemalja.

Siemens Hrvatska predstavio je svoj portfelj proizvoda iz područja nafte i plina na  32. Skupu stručnjaka za plin u Opatiji čiji su glavni pokrovitelj već dugi niz godina. Kao najveći skup ove vrste u ovom dijelu Europe, okupio je više od 600 sudionika iz 20 zemalja.

S jedinstvenim asortimanom proizvoda i sustava, desetljećima iskustva i tisuća instalacija diljem svijeta, Siemens je jedan od najvažnijih partnera u industriji nafte i plina. Pouzdani smo, inovativni, učinkoviti i vodimo računa o okolišu. Siemensova inovativna rješenja i izbor tehnologije osigurati će poboljšanje CAPEX-a i OPEX-a postrojenja isto kao i zaštitu okoliša.

„Sudjelovali smo u modernizaciji domaćih termoelektrana, naftovodnog sustava, rafinerija nafte, sustava prijenosa i distribucije električne energije, industrijskih postrojenja. Pomažemo našim kupcima i partnerima kako bi postigli mjerljivo povećanje svoje produktivnost i skraćivanje vremena potrebnog za plasiranje proizvoda na tržište pomoću inovativne, integrirane tehnologije. Mi vas podržavamo u neprestanom unapređenju pouzdanosti, sigurnosti i učinkovitosti proizvoda, procesa i postrojenja.” rekao je predsjednik uprave Siemensa Hrvatska Mladen Fogec prilikom uvodnog izlaganja.

Komentirajte prvi

New Report

Close