Ovo je 10 najboljih mobitela na svijetu

Foto: Thinkstock Foto: Thinkstock

Pametni telefoni renomiranih brendova zadovoljit će većinu korisnika dok će se oni zahtjevniji držati pravila da je skuplje ujedno i bolje.

Svi pametni telefoni su generalno sličnog izgleda i većina njih koristi isti ili sličan chipset ali su ipak svi različiti i daju drugačiji osjećaj prilikom korištenja.

Pametni telefoni renomiranih brendova zadovoljit će većinu korisnika dok će se oni zahtjevniji držati pravila da je skuplje ujedno i bolje.

>>> Tri jednostavna načina kako da ubrzate rad vašeg telefona

Ovo je trenutno 10 najboljih telefona na tržištu:

 

10. LG G5

9. HTC 10

8. OnePlus 3

7. Samsung Galaxy S7

6. Samsung Galaxy S7 Edge

5. Nexus 5X

4. Nexus 6P

3. iPhone SE

2. iPhone 6S Plus

1. iPhone 6S

Komentari (2)
 • plavi
  plavi 9:23 7.7.2016.

  Imam Iphone 6s plus, jedino mi nije jasno kako može 6s biti bolji od 6s plus ????
  Inače se u potpunosti slažem da su iphoni bolji telefoni od androida, do prošle godine imao sam najbolje androidove telefone, dolaskom velikog iphona prešao sam prvi puta na iphone.
  Iz prve ruke mogu reči - iphone je bolji telefon. Iako postoje neke stvari u kojima su androidi bolji, prvenstveno veći i kvalitetniji izbor aplikacija te jednostavnije upravljanje pozivima i kontaktima, tu prije svega mislim na činjenicu da iphone nema mogučnost biranja kontakta po tastaturi za pozivanje.
  U svemu ostalome iphone je superirorniji telefon.

  lp

 • Ahmad
  Ahmad 8:50 7.7.2016.

  Urednici Poslovnog dnevnika očito vole iPhone, a i drugi navedeni modeli su sporni. Očito postoji još mnogo predrasuda, a da ne govorim o tome da su liste po specijaliziranim časopisima znatno drugačije.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!