Nova prilika za startup tvrtke

Autor: Poslovni dnevnik , 03. ožujak 2013. u 22:00
S. Cvetojević osnivač Crane

“Startup Live Zagreb”, informatička konferencija koja će se od 15. do 17. ožujka održati na dvije lokacije u Zagrebu.

Manje od dva tjedna dijeli nas do početka prvog "Startup Live Zagreba", informatičke konferencije koja će se od 15. do 17. ožujka održati na dvije lokacije u Zagrebu.

Svečano otvaranje "Startup Livea" održat će se u Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, dok će se radionice i mentoriranja odvijati u prostorijama Verna na Iblerovom trgu. Startup Live Zagreb održat će se pod pokroviteljstvom predsjednika Gradske skupštine Davora Bernardića, te Hrvatske gospodarske komore (HGK). Glavni fokus konferencije su startup timovi, njihove ideje, te realiziranje i prezentiranje istih. Kroz tri dana održavanja "Startup Live Zagreba" organizatori su pripremili razna mentoriranja i predavanja kako bi timovim što više olakšali prezentiranje i pomogli im u osvajanju vrijednih nagrada. Također će se održati i dva vrlo zanimljiva panela. Na "Startup Liveu" prisustvovat će neki od najuspješnijih poduzetničkih umova iz Hrvatske i inozemstva.

Tako će u ta tri dana mlade i inovativne timove mentorirati priznati stručnjaci kao što su Craneovci Saša Cvetojević i Berislav Lopac, suosnivač IT tvrtke Perpetuum Mobile i vrhunski IT novinar Ivo Špigel. Pobjednički tim dobit će priliku predstaviti se na Pionners festivalu u Beču koji okuplja 3000 ljudi iz svjetske IT elite, te će od ZIP-a dobiti pravo na korištenje njihovih uredskih prostorija na tri mjeseca. Cilj  konferencije je potaknuti hrvatsku IT scenu i mlade projekte da zajedno s kolegama iz cijelog svijeta predstave svoje ideje, te im omogućiti interakciju s IT stručnjacima i potencijalnim investitorima u njihov projekt. Uz Zagreb, ova konferencija se održava u još 25 gradova Europe poput Berlina, Hamburga, Istanbula i Kopenhagena. 

Komentari (1)
Pogledajte sve

“Craneovci Saša Cvetojević i Berislav Lopac, suosnivač IT tvrtke Perpetuum Mobile i vrhunski IT novinar Ivo Špigel” – nevedena gospoda su razlog da se en ide na tu konferenciju. Ne zivim u Zg pa ne mogu doci u iskusenje…….

New Report

Close