Kalkulator iz Windowsa 10 osim računanja ima još jednu korisnu funkciju koji će mnogi znati cijeniti

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2018. u 10:50
Foto: screenshot

Tečajna lista je u Windowse 10 uvedena u sklopu Windows 10 Fall Creators Updatea gdje je preračun valuta zahvaljujući nadogradnji postao dostupan za skoro sve poznate valute.

Poznati operativni sustav u sebi krije ažurnu tečajnu listu koja vas može poštediti od posezanja za Googleom ili službenim stranicama lokalnih banaka, piše tportal.

Ako vam treba elegantni i brzi sustav preračuna valuta, uvijek možete posegnuti za Googleom ili nekom drugom tome posvećenoj web stranici. Ako u drugu ruku ne želite koristiti mobilni uređaj, tu je i opcija unutar kalkulatora za Windowse 10.

Tečajna lista je u Windowse 10 uvedena u sklopu Windows 10 Fall Creators Updatea gdje je preračun valuta zahvaljujući nadogradnji postao dostupan za skoro sve poznate valute. Sve što trebate napraviti kako biste mu pristupili je kliknuti na hamburger ikonu u gornjem lijevom kutu i unutar izbornika izabrati Currency ili Valutu.

Izaberite valute koje vas zanimaju i kliknite na 'Ažuriraj tečajnu listu' kako biste računalu dozvolili da ažurira tečaj prema najnovijem izvješću. Nakon toga samo upišite vrijednost i dobit ćete rezultat, odnosno vrijednost u drugoj željenoj valuti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Da, računa u Hrvatskim kRunama 😀

New Report

Close