Još nije gotovo, Apple za idući mjesec priprema novu prezentaciju?

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2014. u 18:03
Reuters

Apple je prošli tjedan predstavio nove modele iPhonea i pametni sat Apple Watch, ali čini se kako to nije sve za ovu godinu.

Apple je prošli tjedan predstavio nove modele iPhonea i pametni sat Apple Watch, ali čini se kako to nije sve za ovu godinu.

Naime, kompanija navodno planira 21. listopada održati sljedeći veliki događaj na kojem će predstaviti dva nova iPada te lansirati OS X Yosemite, novu verziju operativnog sustava za Mac računala, piše The Daily Dot, pozivajući se na upućene izvore.

Na prezentaciji Apple bi trebao predstaviti šestu generaciju iPada i treće izdanje iPada mini. OS X Yosemite, koji je već ranije najavljen, trebao bi biti dostupan korisnicima odmah nakon eventa. Apple je inače lani također krajem listopada predstavio tablet računalo iPad Air te izdao operativni sustav OS X Mavericks.

Podsjetimo, Apple je 9. rujna predstavio dva nova modela iPhonea, od kojih iPhone 6 plus dolazi s većim zaslonom, čime je tvrtka ušla u segment tzv. phableta. Osim novih modela svoje mobilne perjanice, kompanija je otkrila i jedan sasvim novi proizvod – pametni sat Apple Watch.

Sasvim očekivano, Appleova prezentacija privukla je ogromnu pozornost medija, tehnološke javnosti i ljubitelja gadgeta.

Apple je ovog ponedjeljka objavio i službene podatke o prednarudžbama za nove modele iPhonea, koji pokazuju kako je potražnja uistinu ogromna. U prvih 24 sata Apple je zaprimio više od 4 milijuna prednarudžbi za iPhone 6 i iPhone 6 plus, što znači da je potražnja premašila početnu zalihu dostupnu za prednarudžbu.

Čelnik Applea Tim Cook u priopćenju je naveo kako su prednarudžbe za iPhone 6 i iPhone 6 plus postavile rekord za kompaniju.

Komentirajte prvi

New Report

Close