Facebook vam omogućuje da kreirate vlastiti “pregled godine” i još ponešto

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2014. u 17:33
Photo: Ole Spata/DPA/PIXSELL

Godina je pri kraju, a Facebook vam omogućuje da napravite pregled najvažnijih životnih trenutaka u posljednjih 12 mjeseci.

Godina je pri kraju, a društvena mreža Facebook vam omogućuje da napravite pregled najvažnijih životnih trenutaka u posljednjih 12 mjeseci.

Nova opcija "Year in Review" omogućuje korisnicima da sami odaberu svoje fotografije i statuse iz protekle godine te od njih naprave zanimljiv "vremeplov" koji mogu podijeliti s prijateljima.

Facebook je nešto slično ponudio i prošle godine, ali u obliku videa i bez mogućnosti prilagodbe. Opciju mogu koristiti i mobilni i "desktop" korisnici, a krajnji rezultat najbolje izgleda u mobilnoj inačici. Isprobajte "Year in Review"!

Opcija godišnjeg pregleda za korisnike predstavljena je nedugo nakon što je Facebook objavio pregled događaja koji su obilježili svijet u 2014., uz prateći kratki film i web stranicu

Nova aplikacija

Među novostima iz Facebookove radionice je i mobilna aplikacija "Stickered for Messenger", koja vam omogućuje da fotografije obogatite šaljivim naljepnicama i pošaljete ih prijateljima putem Messengera. Nova aplikacija predstavlja svojevrsnu nadogradnju Messengera i već je dostupna korisnicima Androida. Uskoro bi se trebala pojaviti i na Appleovom App Storeu.
 

Komentirajte prvi

New Report

Close