11 stvari koje možete napraviti na novome HTC One, a ne možete na iPhoneu

Autor: Poslovni.hr , 26. ožujak 2014. u 13:50
HTC One/ Izvor: HTC

HTC je pustio u prodaju novu inačicu HTC One, koja sadrži alegantno metalno kućište, poboljšanu kameru i ima moderniji dizajn.

Kada je prošle godine izašao, HTC One je postao Android smartphone koji novim dizajnom može konkurirati iPhoneu. Međutim, sada je HTC pustio u prodaju novu inačicu, koja sadrži elegantno metalno kućište, poboljšanu kameru i ima moderniji dizajn. Povodom izlaska novog HTC-a, Bussinesinsider je odlučio navesti 11 stvari koje možete napraviti na HTC One, a ne možete na iPhoneu.

  • Novi HTC ima dvije stražnje kamere koje omogućuju naprednije uređivanje fotografija. Na primjer, možete podesiti fokus točke na slici nakon što ste ga već uslikali.
  • Možete dodati i 3D efekte na sliku. Što ste bliže objektu koji slikate, više će biti vidljiv njegov 3D efekt . Softver iPhone kamere ne podržava ovu mogućnost, jer koristi samo jednu glavnu kameru.
  • Telefon možete otključati jednostavnim dodirom na svome ekranu, što znači da nećete morati pritisnuti tipke za uključivanje zaslona. Možete ga navigirati tražeći najnoviju aplikaciju provlačenjem na zaslonu dok je isključen. iPhone nema prečaca kao što je novi HTC, ali možete vidjeti sve vaše aplikacije (koje su trenutno pokrenute) kada dvostruko pritisnete na tipku za početnu stranicu.  
  • HTC One vam omogućuje  da ispunite svoj početni zaslon s vijestima i ažuriranja – od društvenih mreža do značajke BlinkFeed. Korisnici aplikacije za zdravlje Fitbit također mogu pogledati podatke o svojim tjelesnim aktivnostima i vlastitome zdravlju u BlinkFeedu. iPhoneov početni zaslon vodi pak izravno u svoje aplikacije.  
  • Možete pohraniti do 128GB sadržaja u HTC One microSD memorijsku karticu. Mobitel iPhone 5s nudi 16GB, 32GB i 64GB skladišnih kapaciteta, ali nema utor za microSD kartice.  
  • Pomoću novog HTC-a možete raditi zabavne fotografije s uvećanim očima.
  • Novi HTC One dolazi s 5-megapikselnom širokokutnom prednjom kamerom. Drugim riječima, možete dobiti bolji selfie.
  • Ako držite mobitel u vodoravnom položaju i pritisnete tipku za glasnoću, novi HTC One će automatski pokrenuti svoj fotoaparat. Kod iPhonea morate prvo otključati svoj ​​iPhone i povući ikonu fotoaparata prema vrhu zaslona za pristup kameri.
  • Pomoću HTC-a možete napraviti kratke videouratke u trajanju od tri sekunde poznate kao "Zoes". 
  • HTC One možete koristiti kao daljinski upravljač, jer ima ugrađen infracrveni senzor, što znači da možete koristiti telefon za uključivanje vašeg TV prijemnika. Također možete koristiti HTC-ov programski vodič kako biste spremili omiljene televizijske kanale. U konačnici možete pregledavati informacije o određenim emisijama i vidjeti tvitove drugih korisnika koji gledaju istu emisiju. 

Komentirajte prvi

New Report

Close