VIDEO: Poduzetnik platio porez kovanicama koje je dopremio tačkama

Autor: Poslovni.hr , 13. siječanj 2017. u 12:44
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Kad je zatražio da ga spoje s osobom koja bi mu mogla dati potrebne informacije odbili su njegov zahtjev uz napomenu da se broj ne koristi za odgovaranje na upite građanstva.

Američki poduzetnik Nick Stafford iz Cedar Buffa u Virginiji samo je želio platiti 3000 dolara za registraciju triju vozila te porez. No, kad je kontaktirao Odjel za motorna vozila naletio je na birokratske prepreke pa se na koncu odlučio osvetiti na zaista neobičan način, piše Večernji list.

Stafford je, budući da ima kuće na tri lokacije, nazvao Odjel te je želio saznati kako može što jednostavnije registrirati vozila i platiti porez. Kad je zatražio da ga spoje s osobom koja bi mu mogla dati potrebne informacije odbili su njegov zahtjev uz napomenu da se broj ne koristi za odgovaranje na upite građanstva.

Došao je platiti porez sa čak 300.000 kovanica koje je dopremio u pet tačaka. Djelatnicima nije preostalo drugo nego da prebroje kovanice za što im je trebalo najmanje sedam sati. U ponedjeljak su do kasno ostali na radnom mjestu da bi prebrojavanje završili u utorak ujutro.

Komentirajte prvi

New Report

Close