Prvi stanari u Beogradu na vodi već 2018.

Autor: Poslovni.hr , 17. rujan 2017. u 12:22
Radovi u Beogradu odvijaju se prema planu, Foto: PD

Na projektu je angažirano 700 radnika i pet glavnih izvođača koji rade na pet gradilišta.

Radovi na projektu Beograd na vodi (BW) napreduju prema planu, kažu u toj kompaniji. Glavni direktor BW-a Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već sljedeće godine, javlja B92.

Na projektu je angažirano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konzultant koji rade na pet gradilišta u sklopu projekta. Prema planu, BW Residences će prve stanare primiti 2018. U proteklih nekoliko tjedana veliki dio radova na projektu Belgrade Waterfront odvijao se ispod površine. U prvoj fazi projekta dosad je iskorišteno oko 80.000 prostornih metara betona i 12.000 tona čelika. Armirano-betonska konstrukcija za BW Residences je završena i pre roka, dok su radovi na fasadi i unutrašnji radovi u toku. Trenutno se radi na izlijevanju temeljne i ploče podruma za dvije nove stambene zgrade – BW Vista i BW Parkview, a radovi iznad površine započet će još ovog mjeseca. Prvi dio bulevara, u sklopu kojeg će biti izgrađene i biciklističke staze, bit će otvoren do kraja rujna.

Radovi na projektu Belgrade Waterfront provode se u skladu sa svjetskim standardima u području građevinarstva i sigurnosti.     

Komentirajte prvi

New Report

Close