Prodana propala punionica proslavljanog NBA košarkaša

Autor: Poslovni dnevnik , 29. svibanj 2017. u 14:57
Foto: Thinkstock

Voda Voda kupila Larrouci Vodu.

Kompanija Voda Voda u vlasništvu Vojina Đorđevića krajem prošlog tjedna objavila je da je kupila pokretnu i nepokretnu imovinu kompanije Laroucci Voda koja je bankrotirala.

"Time je Voda Voda stekla imovinu koja joj je pripadala do 2008. godine. Vlade Divac preuzeo je kompaniju Voda Vodu od tadašnjeg vlasnika Vojina Đorđevića i kasnije je preimenovao u Laroucci voda, a preuzimanje je bilo predmet niza sudskih sporova", navodi se u priopćenju kompanije Voda Voda.  Stečaj i bankrot Laroucci Vode uslijedio je nakon što je utvrđeno da je ta kompanija u dugovima koji su iznosili 400 milijuna dinara.

Kako se dodaje, Vojin Đorđević, koji je osnovao i promovirao brend Voda Voda je u međuvremenu nedaleko od tvornice koja je ranije bila u vlasništvu Laroucci Vode otvorio novu punionicu Voda Vode i obnovio proizvodnju.  Kupovinom imovine bankrotirane Laroucci Vode Voda Voda će pokraj nove punionice imati imovinu koja joj je ranije pripadala, točnije na zemljištu gdje se nalaze dva bunara i šest infrastrukturnih objekata. Voda Voda iz Banje Vrujci prodaje se u Srbiji i izvozi u osam zemalja: Kuvajt, Singapur, Južnu Koreju, Hong Kong, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Crnu  Goru.

Komentirajte prvi

New Report

Close