Obnova hotela Aleksandar u Budvi vrijedna 40 mil. eura

Autor: Poslovni dnevnik , 07. lipanj 2017. u 21:59
Foto: /DPA/PIXSELL

Hotelska grupa Budvanska rivijera je u posljednjih desetak godina realizirala obuhvatan program adaptacije kroz koji su uložena značajna financijska sredstva s ciljem podizanja kvalitete ponude.

Hotel Aleksandar u Budvi, gotovo tri desetljeća je dio koncepta turističkog proizvoda Hotelske grupe Budvanska rivijera, s posebnim mjestom u ponudi kompanije, piše portal Analitika. Pridržavajući se strateškog opredjeljenja kompanije, Hotelska grupa Budvanska rivijera je u posljednjih desetak godina realizirala obuhvatan program adaptacije kroz koji su uložena značajna financijska sredstva s ciljem podizanja kvalitete ponude.

Projekt adaptacije kroz investicijski program vrijedan više od 40 milijuna eura počeo je 2007. godine, a prethodno je bio orijentisan na poboljšanje ponude u Turističkom naselju Slovenska plaža, te hotelima Palas i Castellastva. Prošle godine u središtu je bila adaptacija hotela Aleksandar koji od ove godine u novom konceptu ponude, s novim hotelskim sadržajima, novim sportsko-rekreativnim kompleksom, a u kategoriji četiri zvjezdice funkcionira kao Blue star obiteljski klub hotel, tj. jedan od TUI brendova za obiteljska ljetovanja. Hotel Aleksandar prve ovogodišnje goste primio je s tržišta Skandinavije 21. svibnja. 

Komentirajte prvi

New Report

Close