Novo europsko hit-mjesto u kojem pivo košta 6 kuna

FOTO: GettyImages FOTO: GettyImages

Vrvi Britancima koji se dolaze zaboraviti u potocima jeftinog alkohola i ludom partijanju

Uz Zrće i Magaluf na Majorci i Sunčana plaža u Bugarskoj postaje sve popularnije mjesto za danonoćno partijanje i ispijanje alkohola u potocima, piše Punkufer.hr.

Iako godinama ta zemlja na jugu balkanskog poluotoka nije bila pri europskom vrhu posjećenijih destinacija, krvna slika turizma pomalo se mijenja – i to zahvaljujući dekadentnom ljetnom odredištu u koje su se zaljubili prvenstveno mladi Britanci.

Slunchev Bryag (Sunčana plaža) nalazi se na Crnom moru, a popularnost duguje niskim cijenama.

Kava ili pivo u kafiću koštaju 6 kuna, a niti cijene vina nisu pretjerane. U nekim se kafićima na akcijama može popiti 10 tekila za manje od 40 kuna, a za solidan ručak valja izdvojiti manje od 50 kuna.

Oni koji priželjkuju mirno ljetovanje Sunčanu plažu bi trebali izbjegavati jer bi im se odmor mogao pretvoriti u kaos. Mladi koji piju do iznemoglosti, plešu goli po klubovima i hodaju bosi po razbijenom staklu uobičajen su prizor, baš kao i racije u popularnim noćnim barovima. 

Komentari (4)
 • Cerat
  Cerat 16:41 21.4.2019.

  Shumar, baš si dobar nadimak si dao, prvo odi i pogledaj isprobaj pa onda komentiraj, ja sam bio i vidio,

 • shumar
  shumar 17:22 20.4.2019.

  E ako su tamo horde britanaca onda sigurno znači da je to dobro. Miš mislit glupog zaključka. Ne bih mijenjao najružnije plažu u Hrvatskoj za najbolju u Bugarskoj.

 • razer
  razer 20:34 17.4.2019.

  Cerat


  Prošle godine sam tamo ljetovao i samoću reći da je bilo brutalno, ceste jesu prepune ali ako hoćete malo mira budete u hotelu a u sklopu hotela imate sve od restorana bazena kafića i ostalog. Koliko sam uspio vidjeti svi hoteli su na tom principu. Hrvatski turizam se može sakriti naspram ovog, eventualno za penzionere. Definitivno ću opet otići.

  Hrvatska ne nudi nista osim mora i sunca, a cijene divljaju u svemir… nema nikakve ponude, kompletnih aranzmana, kako i sam kazes.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve