Električni bicikl kao novi trend

Autor: Poslovni.hr , 03. lipanj 2013. u 09:01
Screenshot

Mnogi smatraju kako je to prijevozno sredstvo odlična alternativa za automobil: ne troši skupo gorivo i rješava problem nedostatka parkirnih mjesta u velikim gradovima.

Volite voziti bicikl ali vam iz nekog razloga nedostaje kondicije za duge vožnje i brdovite staze?

Deutsche Welle javlja kako taj problem rješava električni bicikl koji možete pokretati onako kako vam u tom trenutku odgovara: bilo pedalama, bilo elektromotorom. Mnogi također smatraju da je to prijevozno sredstvo odlična alternativa za automobil: ne troši skupo gorivo i rješava problem nedostatka parkirnih mjesta u velikim gradovima.

Električni bicikl sve više osvaja tržište, pa je i izbor modela iz godine u godinu sve veći. No, ima i onih koji unatoč tome nisu uspjeli pronaći baš ono što im treba i zato su se odlučili da svoj električni bicikl proizvedu – sami.

Komentari (2)
Pogledajte sve

Nije isto pedalirati, ili stisnuti gas ili sklopku. Za mene to i nije bicikl i mislim da će malo vremena proći kada će se takvi “bicikli” početi pojavljivati u stanicama za tehnički pregled. Doduše koji put bi dobro došao kao pripomoć, ali ponavljam, ja to ne smatram biciklom, već biciklom sa pomoćnim motorom.

a gdje ga parkirati i ostaviti bez nadzora? preskupi su.bolje kupiti skuter za te novce.

New Report

Close