Biste li ikad dali otkaz na ovako drastičan način?

Autor: Poslovni.hr , 18. travanj 2013. u 14:02
Pismo nezadovoljnog radnika

Nezadovoljni radnik fast-food lanca Burger King nakon tri godine rada dao je otkaz i to pismom u kojem ne nedostaje oštrih riječi.

Nezadovoljni radnik fast-food lanca Burger King nakon tri "brutalne" godine rada dao je otkaz i to pismom u kojem ne nedostaje oštrih riječi.

"Mrzio sam raditi za kompaniju od prvog dana otkad sam zaposlen. Ne sviđa mi se posao niti kolege koji ne poznaju jezik niti mi se sviđate vi", stoji u pismu upućenom menadžmentu, a koje je objavljeno na web stranici Passiveaggressivenotes.com.

Bivši radnik u pismu navodi kako mu ne trebaju nikakve preporuke od Burger Kinga te da kreće studirati pravo. "Smatrajte da su naši mostovi spaljeni", zaključuje se u pismu.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Neka studira i dok zavrsi studije, sigurno ce se ekonomska situacija toliko pogorsati, da ce i fast food restorani zaposljavati jos samo diplomce prava, ekonomije, politehnike i slicno. Ne treba spaljivari mostove.

who knows što je posrijedi za ovakav buntovnički čin …

crno/bijelo/ a možda i u boji [emo_namigusa]

Ja mislim da ce on uskoro pisati novo pismo u kojim izrazava zadovoljstvo sto se napokon rijesio kolega sa kojima studira i da je jako sretan sto se vraca u Burger King 🙂

Nevjerojatno kakvo pismo…. nebi ga nikad zaposlio….

New Report

Close