Za modularni stol od hrastovine skupili 30.000 dolara i ponude za investiranje

Autor: Bernard Ivezić , 19. rujan 2017. u 14:19
Stol se može dograđivati dodacima, što pomaže održivosti proizvodnje

Tvrtka Modulos brzo prešla prvi cilj kampanje na Kickstarteru i diže ‘letvicu’.

Hrvatski startup Modulos za istoimeni modularni stol od pune slavonske hrastovine na Kickstarteru prikupio je traženih 30 tisuća dolara kapitala od 105 podržavatelja. Matej Grozdanović, osnivač i direktor Modulosa kaže da je zadovoljan što su cilj premašili već na polovici kampanje.

"Imamo još 22 dana i sada ćemo postaviti novi cilj od 45 tisuća dolara, a spremni smo i za veće ciljeve, jer želimo u cijelosti iskoristiti potencijal koji nam nudi Kickstarter kao platforma za grupno financiranje", kaže Grozdanović. Dodaje da je polovica donatora iz Hrvatske. Mnogi su, kaže, donirali simbolične iznose kako bi podržali projekt. "Izvana, posebno iz SAD-a, Velike Britanije, Švicarske, Švedske, Norveške i Nizozemske dolaze nam kupci", kaže Grozdanović.

Modulos je razvio održiv poslovni model za proizvodnju drvenog namještaja. Kupcima nudi kvalitetan, dugovječan namještaj koji mogu jednostavno nadograditi kupujući dodatke, koji pomažu Modulosu da ima održivu proizvodnju. "Zbog kampanje nam se javilo nekoliko većih domaćih tvrtki koje nude suradnju i investicije, a interes je pokazao i jedan strani igrač", zaključuje direktor tvrtke.

Komentirajte prvi

New Report

Close