Do novih znanja na PAR poduzetničkom kampu

Autor: Marta Duić , 29. srpanj 2016. u 13:28
Foto: PAR poduzetnički kamp

Nakon otvorenih predavanja, i neizostavnog zabavnog programa, najuspješniji startup timovi prezentiraju svoje ideje pred stručnim žirijem.

PAR poduzetnički kamp naziv je ljetnog startup natjecanja za poduzetne, talentirane i inovativne. U organizaciji riječke Visoke poslovne škole PAR i Startup inkubatora Grada Rijeke, kamp se odvija već drugu godinu i nudi nešto više od samog natjecanja.

Program za startup timove traje od 23. do 25. kolovoza, a vrijednim timovima će pružiti sve potrebne resurse za razvoj poslovnih ideja. Predavanja, radionice i mentoriranje odvijat će se u centru Rijeke, u prostorima Visoke poslovne škole PAR, a posljednjeg dana svi timovi preselit će se na Trsatsku Gradinu gdje će se boriti za vrijedne nagrade. Kao dodatni sadržaj za građane i sve posjetitelje Rijeke, PAR organizira posljednji dan kampa niz otvorenih predavanja na jedinstvenim lokacijama starog dvorca i kule, a pod nazivom Gradina znanja. Poznata riječka manifestacija Ljeto na gradini time će još jednom postati centrom hrvatske startup zajednice. Nakon otvorenih predavanja, i neizostavnog zabavnog programa, najuspješniji startup timovi prezentiraju svoje ideje pred stručnim žirijem.

Prijave za startup timove su u tijeku, a sve informacije su dostupne na službenoj web stranici. Partneri PAR poduzetničkog kampa su Ljeto na Gradini, Lean Startup Drill, HUB385, Poslovna akademija Rijeka, DunavNET, CIPMANN, Libra, AIESEC, Exevio i PACINNO.

Komentirajte prvi

New Report

Close