Natječaji projekta Moj Zaba Start otvoreni do 1. prosinca

Autor: Poslovni.hr , 29. studeni 2014. u 11:25
Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Online prijave se primaju do 23.59 sati u ponedjeljak 01. prosinca, a 30 finalista će biti poznato u siječnju 2015.

Svi koji imaju dobru ideju ili već gotovo projekt najbolje da požure s prijavom na natječaje Moja prilika, Moja zelena zona i Moja kreativna crta. Kroz ova tri natječaja, koja je Zagrebačka banka raspisala u sklopu projekta Moj Zaba Start, podržat će se najinovativnije i tržišno utemeljene poduzetničke ideje iz područja zelenog poduzetništva, poduzetništva u kreativnoj industriji i inovativnih start up koncepata koje imaju za cilj pokretanje novog projekta ili razvoj i širenje postojećeg projekta korištenjem inovativnih rješenja.

Ukupan budžet je milijun kuna, odnosno 100.000 kuna u svakom od natječaja za tri pobjednika te tri nagrade od 33.000 kuna koje će javnost glasovanjem na internetskoj stranici www.mojzabastart.hr. Osim financijske potpore, svi finalisti proći će i kroz edukativne radionice o poslovnom planiranju te će se dodatno njihovi promovirati projekti projekta putem kanala Zagrebačke banke, partnera i ambasadora.

Kako su objasnile prošlogodišnje finalistice natječaja Moja prilika Kata i Ivana Barišić, osnivačice web shopa za prodaju personaliziranih i iskustvenih darova za razne prigode PokloniMe.hr, razloga je više nego dovoljno. Kod same prijave projekta potrebno je dobro razmisliti o njemu te staviti ideje i brojke na papir.  “Onaj tko uđe u finalni krug, od mentora i drugih finalista jako puno može naučiti o tome kako pravilno promišljati i prezentirati ideju. Nama je taj proces puno pomogao da iskristaliziramo jasnu viziju, shvatile smo koje su slabe točke projekta na kojima još trebamo raditi, a koje smo dijelove već izvrsno odradile. Stekle smo samopouzdanje vidjevši da ljudi izvrsno reagiraju na ideju i da je podupiru. Premda nismo dobile sredstva, ostvarile smo suradnju i prijateljstva s mnogim ljudima tamo, što je neprocjenjivo”, objasnile su Kata i Ivana Barišić.

Komentirajte prvi

New Report

Close