Hotel Lone – event hotel nove generacije

Autor: Sponzorirani članak , 07. studeni 2014. u 08:45
Hotel Lone

Dosadni sastanci stvar su prošlosti, a u to će vas uvjeriti posjet Maistrinom hotelu Lone.

Dosadni sastanci stvar su prošlosti, a u to će vas uvjeriti posjet Maistrinom hotelu Lone, jedinom članu Design hotels branda u Hrvatskoj, brandu  koji je u posljednjih 15 godina postao sinonim za izvrsnost u hotelskoj arhitekturi i dizajnu te balansu funkcionalnosti i izvrsne usluge. Prepoznavši potrebe novijih generacija, ovaj višestruko nagrađivan hotel nudi se kao idealno mjesto za sve koji s poslovnih susreta žele otići ispunjeni ne samo osjećajem dobro obavljenog posla, već i osjećajem kako su iskusili nešto novo, nešto jedinstveno.

Ovaj suvremeno koncipiran hotel svojom  se estetikom savršeno prilagođava životnom stilu današnjice, i gledano s tehničke strane spada u sam vrh regionalne kongresne ponude te raspolaže sa čak 10 višenamjenskih dvorana od kojih je ona najveća kapaciteta 650 mjesta te predstavlja iznimno atraktivan višenamjenski prostor u kojem se osim konferencija i kongresa mogu organizirati i raznovrsna primanja, banketi, vjenčanja, promocije i drugi događaji. Smještajni kapaciteti ovog dizajn hotela kategorije 5* broje pak 236 soba i 12 apartmana, a potpuni doživljaj upotpunjuje i vrhunska gastronomska ponuda hotela koja se sastoji od nekoliko restorana koji će vas oduševiti sa velikim izborom maštovitih jela, a sve pod dirigentskom palicom Chef-ice kuhinje Priske Thuring.

Najveći odmak od standardne ponude čini pak osoblje hotela, odnosno mladi tim ljudi koji se ne zaustavljaju samo na uspješnim rješenjima i iskušanim formulama već konstantno preispituju svoju ponudu te hrabro unose novosti  s težnjom da svakim novim boravkom svojim gostima priušte jedno posve novo, nadahnjujuće iskustvo. Bez obzira na karakter samoga planiranog događanja, event tim hotela Lone stvoriti će atmosferu koja će uzvanike zadobiti inspirativnim prostorom i uslugom koja ostavlja prostora za spontanost, kreativnost i individualnost.

Ovisno o potrebama klijenta, raspolažući najsuvremenijom audiovizualnom tehnologijom, u hotelu Lone osigurati će sve što je potrebno za organizaciju i najzahtjevnijih kongresa i konferencija, pa je tako klijentima na raspolaganju voditelj projekta koji se brine za sve detalje -od primanja upita do završetka projekta- pružajući inovativna rješenja i prilagođavajući uslugu svim željama klijenta.

Imajući u vidu i one trenutke rezervirane za odmor, osim impresivnog wellness centra koji se prostire na 1.700 m2, za opuštanje nakon dana ispunjenog poslovnim aktivnostima hotel nudi i čitav niz dodatnih usluga kao što je  najam bicikli ili upoznavanje i otkrivanja bogate kulturne baštine grada Rovinja, a tu je i novouređena plaža u uvali Lone kao savršeno utočište od poslovnog stresa.

Hotel Lone prostor je kao stvoren za kreativno razmišljanje, prostor koji inspirira, koji vas tjera da razmišljate i djelujete drugačije, prostor koji će vaš event podići na višu razinu, a duga lista zadovoljnih klijenata dokaz su kvalitete i kreativnosti kongresne ponude hotela Lone.

New Report

Close