Morski roštilj

Autor: Promo , 20. kolovoz 2018. u 09:16
Foto: press

Maslinovo ulje za posluživanje možete izmiješati s nasjeckanim češnjakom prije prelijevanja preko salate.

(za 4 osobe)

2 tikvice (250 g)
1 crvena paprika (200 g)
1 patlidžan (250 g)
1 žlica Vegete mediteran 
60 ml ekstra djevicanskog maslinovog ulja
2 EVA tuna fileta u biljnom ulju 
200 g mozzarelle
narezani bosiljak za posluživanje

1. Tikvice, paprike i patlidžan narežite na duge ploške, pospite Vegetom mediteran i poprskajte uljem.
2. Na grill tavi popecite pripremljeno povrće.
3. Toplo povrće složite na tanjur, a po njemu rasporedite natrgane EVA Tuna filete u biljnom ulju i narezanu mozzarellu te prelijte preostalim maslinovim uljem.
4. Salatu poslužite toplu ili hladnu posipanu narezanim bosiljkom.

Savjet: Maslinovo ulje za posluživanje možete izmiješati s nasjeckanim češnjakom prije prelijevanja preko salate.
Vrijeme pripreme: 25 minuta.
Zahtjevnost: Jednostavno

Izvor: Coolinarka.com

New Report

Close