USPJEŠNA PRIČA IZ HRVATSKE: ORYX ASISTENCIJA U OŠTROJ KONKURENCIJI ODABRANA ZA REGIONALNOG PARTNERA VOLVA

Autor: Poslovni.hr , 06. ožujak 2015. u 11:07
Volvo

ORYX Asistencija postala službeni i ekskluzivni pružatelj usluga pomoći na cesti i ostalih usluga asistencije vozačima za VOLVO u sedam europskih država

U konkurenciji velikih europskih imena ORYX Asistencija izborila se za status službenog i ekskluzivnog pružatelja usluga tehničke pomoći na cesti za potrebe VOLVO mobilnog jamstva u sedam europskih država: Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji.

Tim ugovorom ORYX Asistencija postala je odgovorna za pružanje usluga mobilnog jamstva u svim zemljama Europe za sva vozila prodana u navedenim državama.

ORYX Asistencija ugovorila je ovu suradnju na području mobilnog jamstva sa slovenskom tvrtkom VCAG d.o.o, koja od kraja 2014. godine ima ugovor o distribuciji za Volvo Cars za sedam spomenutih zemalja.

„Suradnja ORYX Asistencije i Volva potvrda je da hrvatske tvrtke, osim proizvodnje dijelova, mogu biti konkurentne i izboriti se za poziciju na europskoj sceni i u području pružanja usluga za autoindustriju u odnosu na jaku zapadnoeuropsku konkurenciju“, naglasio je Branimir Gospić, član Uprave ORYX Grupe odgovoran za poslovanje ORYX Asistencije.

VCAG d.o.o.i Volvo prepoznali su kvalitetu usluge koju u cijeloj regiji može pružiti ORYX Asistencija: uz dežurstvo 0 – 24 h, 365 dana u godini kroz suvremeno opremljeni kontaktni centar u Zagrebu, u slučaju potrebe vozačima VOLVO vozila isporučit će putem vlastite servisne mreže za tehničku pomoć na cesti usluge popravka na vozilu, prijevoza (šlepanja) vozila, organizacije zamjenskog vozila, organizacije nastavka putovanja javnim prijevozom, smještaja u hotelu, dostave rezervnih dijelova, čuvanje vozila i niz drugih dodatnih usluga.

„Taj važan posao za nas je samo još jedna potvrda u nizu da ORYX Asistencija osigurava iznimno kvalitetnu uslugu, uspješno konkurira jakim europskim igračima i danas predstavlja lidera u pružanju usluga tehničke pomoći na cesti u Hrvatskoj“, zaključio je Branimir Gospić prilikom potpisivanja ugovora.

Jedna od prvih asocijacija pri spomenu Volva jest sigurnost. Volvo je nositelj velikog broja priznanja pa se tako može pohvaliti rekordnim sigurnosnim rezultatom za Volvo V40 na EuroNCAP testu, Top Safety Pick+ nagradom američkog IIHS instituta, najboljim rezultatom Volva S60 i XC60 u frontalnom sudaru s malim pomakom, pet ANCAP zvjezdica za V40 te pet Euro NCAP zvjezdica za V60 Plug-in Hybrid, a Volvo S60 prvi je osvojio pet zvjezdica u US-NCAP testu.

Jednako visoke standarde prema kupcima i zahtjeve prema svojim dobavljačima VOLVO ima kod usluga mobilnog jamstva pri čemu zahtijeva da se vozaču u slučaju kvara na vozilu, prometne nezgode, nemarnog rukovanja (npr. pogrešno utočenoga goriva itd.), vanjskog utjecaja (npr. požara, krupe itd.) isporuči brza i kvalitetna usluga tehničke pomoći na cesti u roku ne duljem od 45 minuta bilo kada i bilo gdje na području cijele Europe.

 Mi u Volvu sve što radimo pokušavamo raditi u skladu s našim sloganom „Designed around you“. To se ne odnosi samo na Volvo vozila već i na sve ostale segmente koji utječu na iskustvo vozača Volva. Iz tog razloga smo vrlo sretni što smo ostvarili suradnju s ORYX Asistencijom za Adria regiju jer smo omogućili vozačima Volva najbolju moguću uslugu ukoliko njihovo vozilo iz bilo kojeg razloga ostane nepokretno. Sva nova Volvo vozila u regiji biti će pokrivene Volvo mobilnim jamstvom u trajanju od dvije godine te s brojnim mogućnostima produženja kako redovnog tako i mobilnog jamstva“ istaknuo je Anders Kamp Jensen, direktor VCAG d.o.o., ovlaštenog zastupnika Volvo za tržište Adria regije.

Volvo je utemeljen davne 1927. godine u Göteborgu, kada je proizveden i prvi osobni automobil Volvo nazvan ÖV4 (Jakob). Poduzetnici s vizijom koji su osnovali tvornicu prijevoznih sredstava bili su Gustaf Larson i Assar Gabrielsson. Kineski automobilski div Geely, najveći privatni proizvođač automobila u Kini, tvrtka Zhejiang Geely Holding Group Company Limited, od 2010. godine vlasnik je VOLVA.

Za više detalja vezano uz Volvo vozila i usluge koje Volvo nudi u regiji Adria te za pronalazak najbližeg zastupnika za Volvo vozila posjetite www.volvocars.com i odaberite svoju regiju.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close