Od kolača do stonskih kamenica

Autor: Poslovni.hr , 16. siječanj 2017. u 13:15
Foto: My Way

Čokoladni ponedjeljak, Slatka Srijeda, After Work Friday i My Way Tea Time dio su ponude

My Way bar i restoran na Cvjetnom trgu nedugo nakon otvorenje postao je  mjesto za provođenje slobodnih trenutaka uz kavu i slastice, kušanje vrhunske hrane tijekom poslovnog ručka ili za intimu večernjeg izlaska.  Jedne od najtraženijih pozicija unutar lokala s jedinstvenim pogledom na Cvjetni trg – senat donji i senat gornji dostupni su za rezervaciju, a na raspolaganju su i parkirališna mjesta u podzemnoj garaži. 

Ovo nije klasičan caffe bar s uobičajenom ponudom – Čokoladni ponedjeljak, Slatka Srijeda, After Work Friday i My Way Tea Time recept su za svakodnevno uživanje u vrhunskim namirnicama i specijalitetima uz kavu ili čaj.

Čokoladni ponedjeljak maknut će negativne pridjeve najomraženijem danu u tjednu slasticama od vrhunske Valrhona čokolade koja je svjetski broj 1 za sve ljubitelje ove najslađe napasti. Slatka Srijeda sinonim je za putovanje svijetom kroz slastice počevši od Italije i odličnog tiramisua i krostate s kojima najbolje možemo zasladiti kavu, preko Francuske i Španjolske, Rusije pa sve do japanskih i američkih slastica.After Work Friday donosi uvertiru u opuštanje za vikend uz čašu vrhunskog domaćeg vina uz tramezzin, a nikoga neće ostaviti ravnodušnim niti pažljivo odabrane kombinacije slastica i alkohola.

Svakodnevno uživanje u aromama Dammann čajeva posebno je slatko od 17 do 19 sati kada se uz čaj serviraju i slatki ili slani zalogajčići. Prvi vikend u veljači svakako rezervirajte za Feštu od kamenica, naime gradska špica u My Way restoranu dobiti će novo značenje – kušajte stonske žive kamenice te uživajte u vrhunskoj delikatesi Jadranskog mora.

Komentirajte prvi

New Report

Close