Dobra reprezentacija dio je poslovnog uspjeha, zar ne?

Autor: Promo , 12. studeni 2018. u 10:47
FOTO: Press

Poznato je da poslovni domjenci, zabave, promotivna događanja i teambuildinzi utječu na imidž tvrtke kreiraju ga i grade – što prema unutarnjim javnostima što prema vanjskima.

Sezona poslovnih domjenaka je pred vratima. Mnogi se pitaju odakle krenuti, koju temu, glazbu, hranu i piće odabrati, koga sve pozvati i kako postići da o zabavi svi pričaju.

GoDJI entertainment već dugi niz godina surađuje s brojnim tvrtkama i agencijama za organizaciju događanja pružajući vrhunske usluge najma rasvjete, razglasa, DJ-a i onog što može biti pravo iznenađenje večeri – karaoka.

Vrhunska rasvjeta učinit će svaki prostor, pa i uredski, svečanijim i prigodnim za zabavu. DJ će, uz omiljene božićne pjesme, prilagoditi svoj repertoar za svačiji ukusu te ga mijenjati ovisno o toku večeri i aktivnostima – od razgovora do plesa. Razglas potreban za promociju poslovnih rezultata godine, čestitke i lijepe želje zaposlenicima, partnerima i ostalim uzvanicima pomoći će da jasna i glasna poruka stigne do svačijeg uha.

Nadolazeće „vrijeme darivanja“ idealno je i za promociju proizvoda i usluga kao i otvorenja i obilježavanja poslovnih uspjeha na kraju godine. Promotivna događanja održavaju se u svrhu medijske promocije kao i one prema partnerima, kupcima, klijentima i potencijalnim klijentima, dobavljačima želeći istaknuti tvrtku, njen uspjeh, obilježavanje ili rezultat, brend, proizvod ili uslugu te o njima proširiti dobar glas. Istaknite ono najvažnije tog događanja efektnom rasvjetom koja će razlog događanja staviti u centar pozornosti svima okupljenima. Vaša korporativna boja, boja vizuala usklađenja s bojanjem prostora svjetlima zaokružit će priču a fotografije koje će tokom večeri nastati biti će idealne za objavu na promotivnim kanalima, medijima i materijalima. Logo ili tekst projiciran svjetlosnim efektom ostavit će upečatljivo pamćenje naziva i vizuala svim okupljenima.

Specijalni efekti stavljaju točku na „i“ događanjima te se savršeno uklapaju uz najam rasvjete. U ponudi iskusnog GoDJi tima tako se nalazi i niski dim koji će ispuniti prostor i stvoriti poseban ugođaj za različite scenske nastupe i prezentacije. Nekim drugim eventima možda bolje pristaje obični dim koji će ispuniti cijelu prostoriju zahvaljujući čemu će light show dodatno doći do izražaja. Također za iznenađenje večeri laser show može biti dobar izbor, a i poslati dobru poruku o važnosti trenutka predstavljanja, otvaranja ili nadolazećeg govora i objave rezultata.

Najam rasvjete danas nije samo trend nego i ”must have” događanja koja žele ostaviti trag. Za najam rasvjete, sve savjete, izradu light koncepta događanja, postavljanje i provedbu GoDJi tim je provjereni partner kojeg možete odabrati i vi.

GoDJi entertainment pobrinut će se i za glazbenu podlogu vašeg druženja uz jednog od njihovih iskusnih DJeva kao i za razglas potreban za ozvučenje prostora te voditelja događanja.

 

New Report

Close