U zagrebačkom Impact Hubu poduzetnici kreiraju promjene, ali i prave omlete

Autor: Poslovni.hr , 06. listopad 2014. u 16:39
Foto: Impact Hub Zagreb

Poduzetnici i društveni inovatori iz javnog, privatnog i trećeg sektora uspostavljaju novi način poslovanja za 21. stoljeće.

Poduzetnici i društveni inovatori iz javnog, privatnog i trećeg sektora uspostavljaju novi način poslovanja za 21. stoljeće, a upravo Impact Hub-ovi u cijelome svijetu postaju mjesta koja oni nazivaju domom. 

Kako ne bi kaskali za svjetskim trendovima poduzetništva i inovacija, i hrvatska metropola ima svoj Impact Hub Zagreb – mjesto za pojedince koji kroz svoje poduzetničke ideje i poduhvate žele kreirati pozitivne društvene promjene. 

Kako piše na službenim web stranicama, u svojim prostorima Impact Hub za njih osigurava radno okruženje, pristup raznolikoj zajednici nositelja promjena, poticajno i inspirativno okruženje za suradnju te raznolike edukativne i društvene sadržaje. 

Impact Hub Zagreb nalazi se u samom središtu Zagreba, u Vlaškoj 70E, a može biti poprište sastanka, događanja, prezentacija proizvoda, tiskovnih konferencije, okruglih stolova, poslovne domjenaka, seminara i radionica.

Kako piše Netokracija, na tristotinjak kvadrata, koliko broji novi Hub, nalaze se zajednički prostori za rad, uredi tvrtki te posebne namjenske prostorije kao što su Creativity Room, soba za sastanke te pozornica, modularni prostor u kojem su se već održali mnogi različiti događaji poput Startup Mixera ili FuckupNightsa. 

Tu su i telefonske govornice ili “skypeonice” za sve vaše razgovore, soba za printanje i “arts and crafts” projekte te kuhinja u kojoj se ponekad zna zalomiti natjecanje u pravljenju omleta.

Komentirajte prvi

New Report

Close