Mladi Virovitičanin ima 33 godine, a vodi čak tri poduzeća

Autor: Agencija VLM , 27. studeni 2013. u 13:42
Foto: Marija Lovrenc/VLM

Radim po deset, dvanaest sati dnevno, mjesečno bar jednom putujem u inozemstvo, kazao je Andrović.

Mladi Virovitičanin Igor Andrović (33) u manje od deset godina radnog staža uspio je mnogima nezamislivo – od referenta nabave nakon završenog studija ekonomije postati direktorom i to ne jednog, nego čak tri poduzeća istovremeno. Direktor je županijskog Poduzetničkog inkubatora d.o.o.,  poduzeća Viroexpo d.o.o. te Terra Slavonice d.o.o.

Svim poduzećima osnivač je i vlasnik Virovitičko-podravska županija. Poduzetnički inkubator u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici ima pet zaposlenih djelatnika, bavi se projektima, savjetima, knjigovodstvenim uslugama. Poduzetnicima u prvim godinama poslovanja pomaže besplatnim internetom i jeftinijim poslovnim prostorom. Terra Slavonica tvrtka je koju je Županija osnovala za izgradnju sirane i studentskog restorana u Virovitici, nema zaposlenih, a registrirana je na dvadesetak različitih djelatnosti. Viroexpo je poduzeće specijalizirano za organizaciju već poznatog Sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo koji se svake godine u siječnju održava u Virovitici, a jedina osoba u poduzeću je upravo direktor I. Andrović.

 – Plaću primam samo za Poduzetnički inkubator, u ostalim poduzećima volontiram. Radim po deset, dvanaest sati dnevno, mjesečno bar jednom putujem u inozemstvo, tu su sajmovi, promocije, nabava, plaćanja, organizacije i planovi za projekte, posla je puno. Plaća mi je na razini županijskih pročelnika i kreće se oko osam tisuća kuna – ističe I. Andrović. Sve se radi po zakonu, kaže, svaka se investicija detaljno analizira i procjenjuje, nema nepotrebnih poslovnih poteza. 

– Ovo je iznimno odgovoran posao, a vjerujem da sam na direktorska mjesta postavljen jer je netko prepoznao moj prijašnji rad i trud, angažman i spremnost na svaki poslovni izazov – smatra trostruki virovitički direktor.

Komentari (12)
Pogledajte sve


Dok se ovaki likovi u ovoj zemlji prestavljaju kao "poduzetnici" i društvo ih smatra "poduzetnicima" nema tu sreće.

U tom smislu ovaj je nula u odnosu na najvećeg domaćeg poduzetnika – Nenadana – ex-predsjednika organizacije pod kojom su svi poduzetnici u Hrvatskoj.

HAHAHA, pa čovjek je došao po političkoj liniji na ova mjesta za koja jedino trebaš biti pogodan politički parazit da bi vodio ova poduzeća. ŠTa je on u životu stvorio?
Neka proba raditi u realnom sktoru, pa ćemo vidjeti kako ćemu ići.
Totalno debilan članak, ovo može biti samo u Hrvatskoj.

DOĐI SPASI DIOKI….!!!!

nakon onoga iz hipo banke prošli tjedan i sad ovog kirinovog pionira,očekujem da napravite seriju članaka o bakicama sa dolca koje se bave privatnim poduzetništvom sir-vrhnje-kajmak d.o.o. ili da nekog imoćanina nadjete rodjaka od todorića koji ima firmu otraj-dotraj g.m.b.h. kako bi nam što bolje prezentirali jačinu hrvatskog gospodarstva ,vodećeg u regionu.

New Report

Close