Kako pokrenuti biznis i prilagoditi ga sebi

Autor: Lucija Špiljak , 09. svibanj 2019. u 22:00
Tomislav Pancirov: Posao je tu radi životnog stila, a ne život radi posla

Na radionici o svim uvjetima stvaranja i održavanja poduzeća.

Poduzetnici Iva Belé i Tomislav Pancirov pojedincima koji žele pokrenuti biznis ili unaprijediti postojeći prenijet će svoje znanje i iskustvo kroz praktičnu radionicu Pokreni biznis, 12. svibnja u dvorani Chilloutka na adresi Ilica 15 u Zagrebu.

Kako oboje na počecima pokretanja vlastitih biznisa nisu našli jedinstvenu edukaciju koja bi im olakšala proces i pomogla s informacijama kod realizacije poslovnih ideja, odlučili su zainteresiranima pružiti alate, ideje, motivaciju i savjete kako bi ostvarili svoj potencijal. Prijave Prijave se zaprimaju putem službene mrežne stranice Pokreni biznis do početka radionice Iva Belé ima 20-godišnje menadžersko iskustvo i poslovna je savjetnica tvrtki koje žele ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu.

Tomislav Pancirov je konzultant za digitalne komunikacije i brending, poznat po digitalnom nomadstvu i lifestyle poduzetništvu. Radio je s najvećim klijentima u regiji, a nakon rada u marketinškim agencijama i korporacijama odlučio se osamostaliti.

"Posao je tu radi životnog stila, a ne život radi posla. Bitno nam je da prenesemo ideju da je moguće biti sretan u poslu, pokrenuti ga u Hrvatskoj i biti uspješan", istaknuli su. Obradit će teme što znači biti poduzetnik, prilagoditi biznis sebi, kako prevladati strah od neizvjesnosti i pronaći ideju, pričati o otvaranju i vođenju obrta, kako do financija kod samozapošljavanja, poticaja i kupaca, o postavljanju brenda, PR-u, webu, društvenim mrežama…

Rasprava na radionici se nastavlja povezivanjem u online zajednicu za networking i razmjenu primjera. Za uspjeh je bitna kvaliteta, ali i ustrajnost i originalnost, kaže Belé. "Ne ograničavajte se onime što postoji, kreirajte nešto novo. Pritom ne zaboravite da najveću vrijednost za posao stvaraju odnosi s ljudima. Kvalitetni odnosi u poduzetništvu su ključ radi kojeg ćete dobivati poslove i stvarati mrežu klijenata", poručila je. "To što možda nitko još ne radi posao na način kako ga vi zamišljate je odlična prilika da budete prvi na tržištu", istaknuo je Pancirov smatrajući da je važno poduzetništvo prilagoditi sebi.

Komentirajte prvi

New Report

Close