Ovakve kuće u Hrvatskoj možete kupiti za milijun kuna

Autor: Davor Ivanov , 09. svibanj 2013. u 12:43
Foto: Njuskalo.hr

Za one koji maštaju o kući s bazenom provjerili smo kakva je situacija na tržištu. Brčkanje u vlastitom dvorištu koštat će do 150 tisuća eura.

Za sve one koji maštaju o kući s bazenom provjerili smo kakva je situacija na tržištu nekretnina. Brčkanje u vlastitom dvorištu koštat će vas između 130 i 150 tisuća eura.

Obiteljka kuća koju vidite na naslovnoj fotografiji prodaje se zbog selidbe. Smještena je u Brodskom Vinogorju, a na 300 metara kvadratnih nalazi se šest soba, tri sanitarna čvora i natkrivena terasa. Uz kuću se prodaje i okućnica površine 1650 m2 unutar koje se nalazi bazen i fontana s kompletnom infrastrukturom. Cijena: 985.000 kuna.


Foto: njuskalo.hr

Kamena kuća s bazenom u Ražancu u okolici Zadra od mora je udaljena pet kilometara. Na površini od 190 metara kvadratnih nalaze se tri sobe, dvije ostave, tri kupaonice i dnevni boravak.  U dvorištu je i bazen, a izgradnja kuće je u završnoj fazi tako da sami možete odlučiti kako ćete urediti okoliš.  Cijena: 985.000 kuna 


Foto: njuskalo.hr

Samostojeća kuća katnica s garažom u blizini Velike Gorice zauzima površinu od  118 m2, a na prodaju su i dva pomoćna objekta te ljetna kuhinja. Vlasnik se hvali kvalitetno uređenom hortikulturom i mogućnnošću diobe na više građevinskih čestica, a dvorište nudi i mogućnost izgradnje bazena. Cijena: 1.136.856 kn.


Foto: Oglasnik.hr

Namještena kuća s vrtom i bazenom u Barbarigi nalazi se u blizini mora. Cijena: 1.000.000 kuna


Foto: Oglasnik.hr

U zaleđu Crikvenice prodaje se samostojeća kuća s velikim intimnim dvorom sa bazenom i velikom, djelomično natkrivenom terasom. Na 150 metara kvadratnih nalaze se kuhinja i blagavaonica, tri spavaće sobe i kupaonice. Cijena: 1.200.000 kuna

Komentirajte prvi

New Report

Close