Novi hotel Park biti će najbolji proizvod u koji je Adris grupa dosad investirala

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2016. u 11:25
Foto: Maistra

Stari će se hotel u potpunosti srušiti i na njegovim će se temeljima izgraditi u potpunosti novi objekt.

Rovinjska hotelska tvrtka Maistra tek je nedavno završila veliku investiciju – obiteljski hotel Amarin vrijedan oko 300 milijuna kuna, a već se priprema za još veći zalogaj. Uskoro počinje gradnja novog hotela Park koji će u potpunosti promijeniti izgled tog dijela grada. Naime, stari će se hotel u potpunosti srušiti i na njegovim će se temeljima izgraditi u potpunosti novi objekt. Više o samoj investiciji koja će početi ove jeseni Glas Istre razgovarao je s predsjednikom uprave Maistre Tomislavom Popovićem.

Pred vama je velik investicijski ciklus u hotel Park. Kad počinje gradnja i jesu li zadovoljeni svi preduvjeti za investiciju? Po čemu će taj objekt biti poseban, koliko će građevinskih tvrtki na njemu raditi, kojim će tržištima biti namijenjen?

– Adris grupa je posljednjih nekoliko godina u turistički dio svog poslovanja uložila tri milijarde kuna, u sljedeće tri godine planiramo dodatno investirati 1,6 milijardi, investicija na poziciji sadašnjeg hotela Park bit će kruna investicijskog ciklusa posljednjih desetak godina. Sve ono što smo dosad kreirali, destinacija, te sama lokacija ohrabrili su nas u nastojanju da krenemo s realizacijom projekta, a kao što znate, put nije bio jednostavan. Nakon tri godine intenzivnog rada očekujemo da bi krajem listopada započeli s konkretnim aktivnostima, odnosno rušenjem stare strukture na čijim bi se temeljima izgradio novi hotel koji bi, prema našim planovima, trebao započeti s radom u proljeće 2018. godine. Naša dosadašnja iskustva, studioznost pristupa, angažiranje vrhunskog arhitektonskog tima, tima dizajnera unutrašnjeg uređenja, eksperata za hortikulturu… jamče da će budući hotel biti najbolji proizvod u koji je Adris grupa dosad investirala, a uvjeren sam da će, kad započne s radom, to biti najbolji hotel na ovom dijelu Mediterana.

Komentirajte prvi

New Report

Close