FOTO: Rijetke ljepotice čiji će novi vlasnici biti pravi sretnici

Autor: Poslovni.hr , 11. lipanj 2015. u 08:30
Foto: Njuškalo

Koliko ste puta pomislili kako bi bilo lijepo pobjeći od svega i uživati negdje u miru i tišini? Taj san možda i nije nedostižan.

Donosimo izbor najatraktivnijih kuća za odmor na osami koje u ponudi portala Njuskalo.

Korčula: Kamena kuća 80m2+50m2 terase u prekrasnoj usamljenoj uvali 

Kamena kuća u prekrasnoj uvali na južnoj strani otoka Korčule, udaljena po 7 km od Vela Luke i Blata s okućnicom od 2100 m2. Kuća se sastoji od jednosobnog stana veličine 45 m2 (kuhinja, trpezarija, spavaća soba i wc), terase od 50 m2 i podruma od 35 m2. 

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Predivna vila sa bazenom u okolici Svetvinčenat 

Ruralna kuća za odmor u oazi mira i netaknute prirode, udaljenoj svega nekoliko kilometara od kulturno bogatih odredišta i važnijih prometnica. Kuća je stara oko 250 godina i u potpunosti renovirana u tradicionalnom istarskom stilu,  te je prilagođena potrebama modernog čovjeka. Kuća ima smještaj za 8-9 osoba. 

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Kuća: Poreč, visoka prizemnica 250 m2 

Ova kuća odnosno vila nalazi se u Višnjanu, 10 km od Poreča. Smještena je na vrhu brda na osami, a ispred je bazen. Ima pogled na more i tenis teren.  Opermljena je saunom, ima tri kupaonice i 6 spavaćih soba.

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Ekskluzivna vila na Hvaru – prvi red do mora

Prodaje se ekskluzivna vila na Hvaru, prvi red do mora, izgrađena je na zemljištu ukupne površine 1170m2, ukupne površine objekta cca bruto 885 m2. Vila ima otvoreni pogled na pučinu, opremljena je grijanim bazenom i jacuzzijem.

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Jedinstvena kamena kuća uz more  (Bol)

Stara kamena kuća zahtjeva renoviranje, ali pruža odmor iz snova. Na mirnom je i zaštićenom, romantičnom mjestu. Veća naselja su u blizini, gdje se mogu kupiti osnovne potrepštine. Ovakvi objekti su rijetki i idealni za zaljubljenike u prirodu. Kuća je površine 150 m2 s okućnicom od 900 m2.

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Otok Ugljan: Kuća – 15 metara do mora

Ova predivno pozicionirana kuća nalazi se u mjestu Veli Lukoran na otoku Ugljanu.  Prvi red do mora.  Udaljenost od mora  je svega 15 metara.  Sastoji se od : 4 sobe, kuhinje i velikog dnevnog boravka, dvije kupaonice, dva wc-a, prostorije za pranje rublja i dvije terase. U donjem dijelu kuće nalaze se ljetna kuhinja, ostava te prostorija sa hidroforom (cisterna zapremnine 90m3).  

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Prekrasna kuća za odmor 

Kuća se nalazi u okolici Splita , udaljena cca 10 km od centra grada. Sagrađena je na parceli površine 1267 m2 . Ograđena je kameno-betonskim zidom cca 1,70 m visine sa svih strana, te pruža apsolutnu intimu.

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Predivno imanje na osami 

Kuća na osami na otočiću u blizini Kornata. Idealno je mjesto za odmor u predivnoj prirodi. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje i blagovaonice, dvije terase i kupaone. Kuća ima dozvolu o izvedenom stanju.

 

Opširnije pročitajte ovdje.

Robinzonska kuća na malom otoku! 

Oaza mira, robinzonska kuća površine izgrađena na 3280m2 smještena malom otočiću u blizini otoka Pašmana,na samo par milja od Nacionalnog parka Kornati. Ova mala, ali skladna ribarska kuća za odmor sa svojim gatom i privezištem za brod pruža Vama i Vašoj obitelji mogućnost nesmetanog odmora, opuštanje i bijeg od gradske vreve i užurbanog načina života. 

 

Opširnije pogledajte ovdje.

Lokve – kuća na jezeru 

Lokve – na lijepoj lokaciji uz jezero prodajemo kuću smještenu na parceli veličine 2.153 m2. Teren se nalazi uz samo jezero, pa je objekt idealan za odmor i rekreaciju u preljepom okruženju Gorskog Kotara.

 

Opširnije pročitajte ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close