FOTO: Potpuno obnovljena i opremljena kuća na Šalati idealan je obiteljski dom

Autor: Poslovni.hr , 05. svibanj 2016. u 13:04
Foto: Opereta

Jedna od značajnih prednosti je blizina i odlična povezanost s gradskim središtem i sportsko-rekreativnim centrom na Šalati.

U suradnji s agencijom Opereta i ovog tjedna izabrali smo atraktivan stan koji vam predstavljamo.

Dominantan oblik stambene izgradnje Voćarskog naselja su nizovi ugrađenih obiteljskih kuća čime je postignut prepoznatljiv i skladan izgled tog stambenoga naselja.

Jedna od značajnih prednosti je blizina i odlična povezanost s gradskim središtem i sportsko-rekreativnim centrom na Šalati.

Upravo se ovim prednostima može pohvaliti i ova potpuno obnovljena, uređena i opremljena kuća u nizu, koja je u stvari funkcionalan trosoban stan, smješten na ovoj mirnoj rezidencijalnoj lokaciji u blizini svih urbanih sadržaja.

Ova zanimljiva kuća u nizu (119m2) posjeduje pripadajuću garažu na početku ulice, funkcionalnu podrumsku prostoriju te izlaz na terasu i vrt. Na ulaznoj etaži nalazi se kuhinja s blagavaonicom, dok se na prvoj etaži nalaze dvije spavaće sobe s kupaonicom. U prizemnoj etaži smješten je dnevni boravak s izlaskom na terasu s koje se pruža prekrasan pogled na zeleni pojas prema Vončininoj ulici. 

Cijena po m2: 1,932.00 EUR

Površina:119 m2

Sobnost: 3s

Kvart: Šalata

Objekt: Kuća

Parking: Garaža

Stanje: Novouređeno

Balkon/lođa/terasa: Da

Orijentacija: I (E) – Z (W)

Skladište: Da

Vlasnički list: Da

EC: C

Komentirajte prvi

New Report

Close