FOTO: Odličan 2,5-sobni u zagrebačkom naselju s puno sadržaja u blizini

Autor: Poslovni.hr , 28. siječanj 2018. u 11:13
FOTO: Opereta

Draž ovog simpatičnog stana upravo je u kombinaciji neutralnih boja, jednostavnog dizajna i puno prirodne svjetlosti kojom stan obiluje zahvaljujući dvostranoj orijentaciji na sunčani jug i istok.

U suradnji s agencijom Opereta donosimo vam nekretninu tjedna:

Odličan 2,5-sobni stan nalazi se na Vrbiku, u zagrebačkom naselju s puno sadržaja u blizini, od kojih se najviše ističe mnogo obrazovnih ustanova zbog čega je osobito interesantan mlađoj populaciji. Smješten je u visokom prizemlju novije manje zgrade, a u 65 m2 nalaze se hodnik, dnevni boravak s kuhinjom koji je u direktnoj komunikaciji s blagovaonicom, zatim kupaonica, dvije spavaće sobe, garderobna soba i spremište. Stan ima odvojena mjerila vode, plina i struje.

Draž ovog simpatičnog stana upravo je u kombinaciji neutralnih boja, jednostavnog dizajna i puno prirodne svjetlosti kojom stan obiluje zahvaljujući dvostranoj orijentaciji na sunčani jug i istok. Odabirom svijetle palete prostor je još prozračniji, vizualno veći i ugodniji za boravak, a istovremeno atraktivan i funkcionalan. Idealan stan za kupca koji traži vrlo ugodan i svijetao stan na top lokaciji nadomak svim sadržajima. 

https://www.opereta.hr/nekretnina/i14203-stan-zagreb-vrbik-vrbik-65-00m2/

Cijena po m2: 1.723 EUR

Površina: 65 m2

Sobnost: 2,5s

Kat: Visoko prizemlje

Godina gradnje: 2004.

Orijentacija: J – I

En. certifikat: C

Komentirajte prvi

New Report

Close