150 novih radnih mjesta: U travnju se otvara hotel za obitelji s djecom

Foto: Jurica Galoić / Pixsell Foto: Jurica Galoić / Pixsell

Ovaj hotel će dizajnom i ponudom biti posebno prilagođen obiteljima s djecom različitih dobnih skupina.

Krajem travnja Valamar Riviera će u Rapcu otvoriti Valamar Girandella Maro Suites 5 kao prvi Kinderhotel u svojem portfelju u sklopu Valamar Girandella Resorta. Prestižni lanac KinderHotels Europa, vodeća europska skupina hotela specijaliziranih za obiteljski odmor, dodijelio je pet smileya Valamar Girandella Maro Suites.

Ovaj hotel će dizajnom i ponudom biti posebno prilagođen obiteljima s djecom različitih dobnih skupina. Goste očekuju prostrani obiteljski suitovi (149) i vrhunski sadržaji: atraktivni vanjski i unutarnji bazeni s vodenim efektima i toboganima.

Smještaj, usluge i sadržaji u Valamar Girandella Maro Suites u potpunosti su prilagođeni obiteljima s djecom: od prostranih obiteljskih soba opremljenih dječjim potrepštinama, preko unutarnjih i vanjskih bazena s vodenim efektima i toboganima do obilja zabave u Maro klubovima i Teen Hangout zoni za tinejdžere.

Valamar Girandella Maro Suites donijet će otvaranje 150 novih radnih mjesta u destinaciji Rabac, a najviše se traže zanimanja poput kuhara, konobara, sobarica, barmena, radnika na bazenu... Na razini cijele kompanije, Valamar ove godine otvara 600 novih radnih mjesta pa će u visokoj sezoni 2018. godine u Valamar Rivieri raditi oko 6.600 zaposlenika.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve