SPAR otvorio novi supermarket, zaposleno 38 novih djelatnika

Autor: Poslovni.hr , 22. ožujak 2018. u 09:47
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Posebnost u ponudi SPAR-a u Umagu su i proizvodi talijanskih proizvođača pod robnom markom DESPAR i DESPAR Premium, njih oko 250.

SPAR je danas otvorio svoj prvi supermarket u Umagu, četvrto prodajno mjesto u Istri. Kupcima je na usluzi 38 djelatnika, dok u ponudi mogu pronaći gotovo 12.000 proizvoda među kojima i one lokalnih proizvođača, kao što su Zigante tartufi, Istarska pivovara, Passareta, Klara-Matic.

Posebnost u ponudi SPAR-a u Umagu su i proizvodi talijanskih proizvođača pod robnom markom DESPAR i DESPAR Premium, njih oko 250,  a u asortimanu je moguće pronaći i talijanske proizvode u S-BUDGET liniji.

Također, na policama SPAR-a kupci mogu pronaći i više od 500 originalnih talijanskih proizvoda kao što su vrhunska tjestenina i riža, mozzarella di bufala, burrata, scamorza, profiteroles, prigodni uskršnji kolač poput popularne colombe te Balconi slastice i brojni drugi.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Vjerojatno Hrvatska nema svojih proizvoda za ponudit?Tvrtke poput ove direktno stete hrvatskom gospodarstvu,povecavaju uvoz a tim i smanjuju potrosnju domacih proizvoda.Za dobrobit svoje djece izbjegavat cu takve kompanije i takve(uvozne)proizvode.

New Report

Close