RIZ isporučio još jedan odašiljač u Koreju

Autor: Poslovni.hr , 09. listopad 2012. u 14:24
RIZ

Isporuka navedenog proizvoda označila je realizaciju drugog od tri potpisana ugovora ukupne vrijednosti 2,9 milijuna eura.

RIZ-Odašiljači danas su isporučili 100kw kratkovalni odašiljač zajedno s pripadajućom opremom kupcu Korean Broadcasting System u Republiku Koreju, priopćeno je iz tvrtke. Isporuka navedenog proizvoda označila je realizaciju drugog od tri potpisana ugovora ukupne vrijednosti 2,9 milijuna eura, sklopljenih između dvije tvrtke u travnju ove godine. Stručnjaci RIZ-Odašiljača će, nakon montaže, južnokorejskom partneru pružiti usluge testiranja, puštanja u rad i primopredaje isporučene opreme.

Tvrtka se potpisom ugovora s Korean Broadcasting Systemom obvezala na isporuku jednog 250kW i dva 100kw kratkovalna odašiljača od kojih je ovaj prvi isporučen početkom rujna. "Isporuka u ugovorenom roku potvrđuje riječi nedavno izabranih članova nove Uprave da će RIZ-Odašiljači neometano nastaviti s radom i daljnjim uspjesima na području na kojem su u posljednjih nekoliko desetljeća i izgradili svoju reputaciju – razvoju i proizvodnji najsuvremenije komunikacijske opreme", ističe se u priopćenju. 

Predsjednik Uprave Kamilo Vrana izrazio je svoje zadovoljstvo uspješno obavljenim poslom te najavio isporuku posljednjeg ugovorenog odašiljača početkom studenog. „Za iduću godinu u planu je i povećanje broja isporučenih odašiljača i brojila te iskorak na nova tržišta, poput sklopova za alternativne izvore energije“, dodao je Vrana.

Komentirajte prvi

New Report

Close