M+ Grupa organizirala prvi Dan Investitora

FOTO: Press FOTO: Press

Dan investitora okupio je predstavnike investitora M+ Grupe, koji su podržali nastojanja društva da još snažnije ulaže u svoje poslovanje.

U petak, 15. studenog 2019. godine, Uprava M+ Grupe sastala se s predstavnicima investitora, a povod tome bilo je predstavljanje poslovnih rezultata kojim je ova hrvatska kompanija završila treći kvartal 2019. godine. Podsjetimo, M+ Grupa u prvih devet mjeseci 2019. ostvarila je 243 milijuna HRK konsolidiranog prihoda, dok je korigirana EBITDA za isto razdoblje iznosila 35 milijuna HRK. Ostvareni konsolidirani prihod bio je 54% veći u odnosu na isto kvartalno razdoblje prošle godine, a korigirana EBITDA čak 78%.

Pozitivno financijsko poslovanje ove hrvatske kompanije, na tržištu poznate i kao M+ Grupa, rezultat je kvalitetnih strateških poslovnih odluka koje su utjecale na razvoj i reputaciju same kompanije. Početkom godine privukli su institucionalne ulagače izdavanjem redovnih dionica, nakon čega su bili prva kompanija koja je uvrstila nove dionice na Zagrebačku burzu u 2019. U rujnu su dodatno osnažili svoju poziciju na regionalnom tržištu usluga odnosa s korisnicima (Customer Relationship Management) i usluga ustupanja poslovnih procesa (Business Process Oursourcing) akvizicijom beogradske BPO kompanije Trizma.

Nastavno na sastanak održan s investitorima predsjednik Uprave M+ Grupe poručio je da su veliki utjecaj na poslovni uspjeh kompanije imali upravo investitori. „M+ Grupu investitori prepoznaju kao kompaniju vrijednu ulaganja, koja otvara nova radna mjesta u Hrvatskoj te istovremeno osnažuje svoje poslovanje u zemlji i na stranim tržištima. Kao kompanija potičemo i provodimo transparentno poslovanje u svim aspektima, posebice prema našim investitorima. Ovaj Dan investitora potvrdio je da investitori M+ Grupe dijele našu ambiciju i ciljeve za daljnji rast te još snažnije ulaganje u poslovanje.“, zaključio je predsjednik Uprave Ivan Posavec.

Od osnivanja društva 2007. M+ Grupa predana je visoko kvalitetnoj usluzi korisničke podrške i BPO-a. Usluge i proizvode informacijske tehnologije, kontaktnih centara i posredovanja pri zapošljavanju ove hrvatske kompanije koriste vodeće telekomunikacijske i financijske kompanije u regiji jugoistočne Europe, kao i Europe, Sjeverne Amerike i Australije. U portfelju klijenata M+ Grupe nalaze se Deutsche Telekom, NCR, Microsoft, RWE, Bosch, DHL, Siemens, Carlsberg, Raiffeisen, Addiko, NKBM, Atlantic Grupa te mnoge druge kompanije.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana Pogledaj sve