M+ Grupa organizirala prvi Dan Investitora

Autor: Objava za medije , 19. studeni 2019. u 12:33
FOTO: Press

Dan investitora okupio je predstavnike investitora M+ Grupe, koji su podržali nastojanja društva da još snažnije ulaže u svoje poslovanje.

U petak, 15. studenog 2019. godine, Uprava M+ Grupe sastala se s predstavnicima investitora, a povod tome bilo je predstavljanje poslovnih rezultata kojim je ova hrvatska kompanija završila treći kvartal 2019. godine. Podsjetimo, M+ Grupa u prvih devet mjeseci 2019. ostvarila je 243 milijuna HRK konsolidiranog prihoda, dok je korigirana EBITDA za isto razdoblje iznosila 35 milijuna HRK. Ostvareni konsolidirani prihod bio je 54% veći u odnosu na isto kvartalno razdoblje prošle godine, a korigirana EBITDA čak 78%.

Pozitivno financijsko poslovanje ove hrvatske kompanije, na tržištu poznate i kao M+ Grupa, rezultat je kvalitetnih strateških poslovnih odluka koje su utjecale na razvoj i reputaciju same kompanije. Početkom godine privukli su institucionalne ulagače izdavanjem redovnih dionica, nakon čega su bili prva kompanija koja je uvrstila nove dionice na Zagrebačku burzu u 2019. U rujnu su dodatno osnažili svoju poziciju na regionalnom tržištu usluga odnosa s korisnicima (Customer Relationship Management) i usluga ustupanja poslovnih procesa (Business Process Oursourcing) akvizicijom beogradske BPO kompanije Trizma.

Nastavno na sastanak održan s investitorima predsjednik Uprave M+ Grupe poručio je da su veliki utjecaj na poslovni uspjeh kompanije imali upravo investitori. „M+ Grupu investitori prepoznaju kao kompaniju vrijednu ulaganja, koja otvara nova radna mjesta u Hrvatskoj te istovremeno osnažuje svoje poslovanje u zemlji i na stranim tržištima. Kao kompanija potičemo i provodimo transparentno poslovanje u svim aspektima, posebice prema našim investitorima. Ovaj Dan investitora potvrdio je da investitori M+ Grupe dijele našu ambiciju i ciljeve za daljnji rast te još snažnije ulaganje u poslovanje.“, zaključio je predsjednik Uprave Ivan Posavec.

Od osnivanja društva 2007. M+ Grupa predana je visoko kvalitetnoj usluzi korisničke podrške i BPO-a. Usluge i proizvode informacijske tehnologije, kontaktnih centara i posredovanja pri zapošljavanju ove hrvatske kompanije koriste vodeće telekomunikacijske i financijske kompanije u regiji jugoistočne Europe, kao i Europe, Sjeverne Amerike i Australije. U portfelju klijenata M+ Grupe nalaze se Deutsche Telekom, NCR, Microsoft, RWE, Bosch, DHL, Siemens, Carlsberg, Raiffeisen, Addiko, NKBM, Atlantic Grupa te mnoge druge kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close