Grawe Hrvatska ima novu predsjednicu uprave

Autor: Poslovni.hr , 12. travanj 2019. u 10:55
Foto: Matija Habljak / Pixsell

Na funkciju dolazi umjesto Igora Purete koji je na sjednici Nadzornog odbora 4. veljače zatražio da ga se oslobodi dužnosti predsjednika i člana Uprave koju je obnašao 20 godina. U tvrtki nastavlja raditi kao savjetnik za prodaju i marketing.

Nova predsjednica Uprave Grawe Hrvatska je Nataša Kapetanović, koja je u upravi te tog osiguravajućeg društva od 2010. godine.

Na funkciju dolazi umjesto Igora Purete koji je na sjednici Nadzornog odbora 4. veljače zatražio da ga se oslobodi dužnosti predsjednika i člana Uprave koju je obnašao 20 godina. U tvrtki nastavlja raditi kao savjetnik za prodaju i marketing.

Kapetanović, dipl. ing. matematike, ima bogato iskustvo rada u osiguranju u području tehnike osiguranja, aktuaristike, razvoja proizvoda, obrade šteta te upravljanja nekretninama.

– Veselim se novim izazovima i sigurna sam da ćemo, kao i do sada, uspješno odgovarati na sve zahtjeve tržišta, tražiti najbolja rješenja i biti kreativni i inovativni u daljnjem razvoju naše ponude – izjavila je Kapetanović.

Komentirajte prvi

New Report

Close